Och, Karol 2

Temat dostępny też na forum: Och, Karol 2
Opinie do filmu: Och, Karol 2.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

LALALA

Warto na to iść z dwunastoletnią dziewczyną?!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

od ilu lat . ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Według mnie 12 lat to trochę za mało jak na taki film
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film jest od 15 lat , czy 14 latka wpuszczą na ten film ?

Może być

Film nie jest może porywający i zwalający z nóg ale jest parę momentów kiedy można się pośmiać. Uważam że jedna z lepszych polskich produkcji ostatniego czasu. W skali od 1 do 10 dałbym mu 6,5.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Może być

Ja biorac pod uwage ostatnie polskie komedie dalabym mu 8/10 :)
Isc warto na ta komedie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak na polski, to naprawdę niezły ;-)

Jesteśmy mile zaskoczeni.. Można się pośmiać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

SZKODA CZASU

Szkoda czasu i pieniędzy. Te same twarze, które męczą się w serialach.
Sama fabuła i pomysł na żenująco niskim poziomie, żarty kiepskie.
NIE POLECAM ! ! !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: SZKODA CZASU

No wlasnie te same twarze ktore mecza sie w serialach tutaj wypadly i zaprezentowaly sie znakomicie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fabula bardzo aktualna jak na dzisiejsze czasy. Najlepsze jest to ze pierwsza wersja byla sporo czasu temu a temat nadal jest aktualny i jakze realny :)
Polecam!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZKODA CZASU

Absolutnie się zgadzam. Ładne i zgrabne dziewczyny, miły Adamczyk, ale fabuła i dialogi żenujące. Po duecie Łepkowska&Wereśniak spodziewałam się o wiele wiele więcej! Niestety potwierdza się reguła, że nie należy chodzić do kina na filmy, które są intensywnie reklamowane. Generalnie pierwsza wersja po tysiąckroć lepsza i bezkonkurencyjna. Nie polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

cakłiem niezły

Można się pośmiać, moim zdaniem warto obejrzeć.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

sympatyczny filmik na sobotni wieczór

lekki, dość zabawny, z doskonałą grą wielu znanych aktorow.
Taki filmik, przy którym się odpoczywa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam.

Bardzo fajna komedia -fajna obsada:) można się pośmiać polecam !!!

3 x NIE!!!

3 x NIE: za słaby scenariusz, za kiepską grę aktorską i za promowanie jakichś chorych seksualnych układów i układzików, pozbawionych jakiejkolwiek wartości i moralności. Niski poziom żartów i humoru w ogóle, a co najgorsze, cała zgraja opatrzonych serialowych aktorzyn, którzy po chałturach w "M jak Miłość" i "Barwach Szczęścia" przyszli dorobić w kiepskim remake'u o człowieku, który tym razem nie został papieżem. Polecam ludziom niedorozwiniętym umysłowo lub płytkim jak kałuża.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 21

Re: 3 x NIE!!!

Wypraszam sobie wyzwiska, mnie się film podobał porpszę administratora aby zlokalizował twoje IP, bo zamierzam wytoczyc ci sprawę. Twoja opinia była obraźliwa
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: 3 x NIE!!!

CIekawe jakie sa Twoje ulubione filmy i seriale.... Adamczyk bardzo fajnie zagral. Jest to KOMEDIA. Ale zeby dobrze bawic sie na komedii trzeba miec poczucie humoru, ktorego u Ciebie sadzac po opinii BRAK.
POLECAM FILM WSZYSTKIM! Nie zwracajcie uwagi na tych malkontenow ktorzy wylewaja tutaj swoje zale bo juz nikt ich pewnie sluchac nie moze w najblizszym otoczeniu. HAHAHA :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

REWELACJA FILMIK

Bardzo fajny filmik, lepsza wersja oryginału. Rewelacyjna gra Żumdy Trzebiatowskiej, komuś komu się ten fillm nie podoba proponuje żeby poszedł do dobrego psychiatry. Bardzo odprężający filmik. Akurat po powrocie z kina leciał w telewizji nie pamiętam na którym kanale och karol 1. Nie ma porównania do ostatniej wersji. och karol 2 to film który polecam wszystkim po stresującym dniu pracy.

Re: REWELACJA FILMIK

Zgadzam się, że ten film potrafi zrelaksować Podoba mi się sugestia psychiatry dla tych co są zniesmaczeni i oburzeni..... :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żenujący filmik. Dla małowybrednych idealny w treści i formie.

Wyrazy współczucia dla zachwyconych....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Żenujący filmik. Dla małowybrednych idealny w treści i formie.

wyrazy współczucia za inteligentnych sztywniaków
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

we wpisie wyżej jest porada dla ciebie ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To my sie posmiejemy a Ty dalej umartwiaj sie nad swoim zyciem i losem do ktorego nie masz dystansu :)

Przyjemna oskocznia od codzienności.

Sympatyczna historia lowelasa, która dzięki urodzie damskiej części obsady i dobrej roli Adamczyka może być okazją do śmiechu. I gdyby tylko pozbyć się z filmu kilku niepotrzebnych scen, które niepotrzebnie zamulają akcję filmu, moża by uznać go za całkiem dobrą komedię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak zwykle narzekają.....:-(

Współczuje osobom którym nie podobał się film....Chyba sami siebie też nie lubią.To na tyle:-)

Świetny, zabawny !!!!!!!

Lekki, łatwy i przyjemny. Dosłownie. Na zrelaksowanie po ciezkim dniu wprost idealny. Mozna sie posmiac i odetchnac.... I obsada poza wymienionymi glownymi bohaterami zaskakuje w co drugim kadrze!! POLECAM!!!!!! Od poczatku do konca film ogladalm z usmiechem na ustach. Zabawny! :):)

Adamczyk ok ale Mucha i Foremniak to już 5 koło u wozu

mamy takie fajne aktorki i odtwórczynie a ktoś na siłe promuje antyseksualną Muchę i wrednawą Foremniak. Wielu facetów ona obrzydza. Socha jest rewelacyjna choć nie pokazała jeszcze na co ją stać ale to kwestia roli.
Jeśli liczycie na komediowe sceny to wszystko co prezentuje Mucha jest komediowe jeśli ktoś lubi żenadę. Adamczyk dobrze wypada ale z jego partnerek to tylko socha i zielińska są zarówno seksi jak i śmieszne pozostałe panie żenująco komediowe ale chyba nie o to chodziło autorowi?
Film warto zobaczyć gdy zostanie wydany na płycie do kina się nie nadaje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Film Och Karol

Film do bani. Dziwię się że Pan Adamczyk zagrał w takim filmie .Zupełnie do tej roli się nie nadaje.Dziewczyny są sa nie złe, alw żadna rewelacja/ Pani Foremiak zupełnie nie do ogladabia- wręcz wulgarna/.Szkoda pieniędzy na takie produkcje. Zupełnie nikomu nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

niezła komedia

Film zabawny, lekki, akurat żeby się zrelaksować i zapomnieć na chwilę o dniu codziennym i pośmiać, niezłe teksty, niezła obsada, ogólnie można polecić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

emi

Naprawdę super film,można sie pośmiać i odstresować polecam.Adamczyk rewelacja, super aktor uwielbiam go, zagra każdą rolę.Wekend sie chowa NAPRAWDĘ wart iśc na Karola, LEKKI FILM dla każdego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Och Karol 2

Film zdecydowanie średni. Jest kilka zabawnych momentów, ale ogólnie nie powala:( Ale akurat aktorzy bardzo dopasowani do swoich ról.

?

Adamczyk super, a dziewczyny go otaczajace po prostu piękne. I to wszystko, myslałam,że bardziej sie usmieję, atu zdecydowanie wiecej dla oka.

Wlasnie wróciłem z kina...

po przeczytaniu komentarzy i widząc kilka wpadek polskiej kinematografii "romantycznej" szedlem z mieszanymi uczuciami. Tymczasem minela północ a ja pijąc wino i pisząc ten post dalej się uśmiecham... Polecam ale raczej ludziom po 30tce, a jeszcze lepiej 40tce. Młodsi nie poczują tego filmu odpowiednio sądząc po reakcjach 20 (20paro latków siedzących tu i tam...)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie jest głupia komedyjka!

To fajny, dowcipny i mądry film dla faktycznie nieco starszego widza, który ma troszke przejść (przeżyć) za sobą i jest na tyle inteligentny, ze potrafi czytać między wierszami...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

totalna klapa: znów socha, trzebiatowska i zosia z na dobra i na złe...

oglądanie po 100 raz tych samych aktorów staje się już nudne i tylko czekac kiedy pojawi się kolejny film typu "Kocham cię 48". Słabe aktorstwo na każdym froncie. Adamczyk schodzi na psy już nie mówiąc o tych jego kobietach w filmie dla których zagranie w tej kretyńskiej komedii to szczyt marzeń. Film bez żadnego przesłania i pomysłu. Dla mnie totalnie nudny a nawet moja dziewczyna co lubi romantyczne komedie prawie w kinie zasnęła. Teksty mało smieszne więc całe kino milczało jakies półtorej godziny. Scenariusz przewidywalny od pierwszej minuty. W połowie filmu człowiek się sam zastanawia co by zrobił żeby akcję jakos wzbogacić itp. Współczuję nam Polakom że musimy oglądać takie rodzime produkcje które nie mają żadnego przekazu. I ostatnie:czy my nie mamy młodych fajnych aktorów gdzies poukrywanych w teatrach co wprowdzili by trochę swieżosci no bo ile jeszcze filmów uda nam się wytrzymac a adamczykiem, trzebiatowską, sochą, muchą i foremniakową- podupadła już przekwiatającą kobietą co to nigdy nie miała nic do powiedzienia i której komentarze w mam talent powodowały że ludzie odkurzali telewizyzjne piloty przełązczając na inny kanał.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: totalna klapa: znów socha, trzebiatowska i zosia z na dobra i na złe...

Trzeba było przeczytać przed pójściem do kina kto gra w filmie to nie byłoby zdziwienia, że znów socha, trzebiatowska i zosia z na dobra i na złe... Adamczyk schodzi na psy?! On jest REWELACYJNY, zagra każdą rolę i to perfekcyjnie. To, że gra w komedii w czymś mu uwłacza?
Brak ci poczucia humoru albo miałeś ciężki dzień. Cóż, pomimo wszystkiego masz prawo do swojego zdania.

Polecam zdecydowanie

Film obejrzałam wczoraj. Dawno się tak dobrze nie bawiłam.
Dla kogo ten film ? Dla tych którzy chcą się trochę pośmiać i nie szukają "drugiego dna".
Tyle ilu ludzi tyle opini.
Mogłabym napisać kto mi się tam podobał kto nie - kogo gra była "taka se" a czyja "nawet nawet" - tylko po co ?
Film o niebo lepszy niż "Randka w ciemno"

Pozdrawiam!

Zdecydowanie POLECAM

Lekko, łatwo i przyjemnie - no i w końcu śmiesznie. Dawno nie pośmiałem się tak na polski filmie (oczywiście realizowanym w ostatnich latach)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

fajny film

Szłam do kina z mieszanymi uczuciami bo myślałam , że to jakiś kolejny nudny polski film,a poczucie humoru to pewnie jakieś głupie żarciki albo i jeszcze gorzej .... Ale film mi się podobał :) i pośmiałam się też trochę .... Fajny film -Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam

Szczególnie w piątek, po całym tygodniu pracy, kiedy nie chce się przeciążać dodatkowo szarych komórek ten lekki i nieskomplikowany film zdecydowanie odpręża. Szału nie ma, ale obsada niezła, dialogi zabawne. Ogólnie bardzo pozytywnie.

SUPER !

Film naprawdę super! Z wielką chęcią obejrzałbym go jeszcze raz.
Polecam!

Re: SUPER !

Wlasnie to zrobiłem. Tzn. obejrzałem ponownie i znowu się uśmiałem :-)

Re: SUPER !

Bardzo fajny film jak na Polske- to dawno ine widzialam lepszego. Ogolnie uwielbiam oryginalna wersje i uwazam ze nawet ja przebił, był ciekawszy. Mimo ze nie lubie muchy.

polecam ten film na piatkowy wieczor- my na niego poszlismy i bardzo fajne wrazenia:)

10/10

miód :)

bardzo fajny film wbrew przeczytanym tu opiniom, jedna z lepszych komedii polskich, piękne kobiety, zabawne postaci, fajny luźny klimat na piątkowy wieczór z chłopakiem w sam raz można się pośmiać , polecam!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo fajny film , jedna z lepszych polskich komedii

Świetny film

Rewelacyjny film, jedna z najlepszych polskich komedii. 10/10 POLECAM

dobra komedia :)

Dużo śmiechu, wspaniała gra aktorska pana Piotra, polecam.

P.s.
brudne kino,walajace sie kartony po popkornie,klejaca podłoga,brudny fotel i arogancja pracownika na moją uwagę -"przeszkadza to pani, niech sie pani przesiadzie"

kinomanka

super komedia

Pan Piotr gra RE WE LA CYJ NIE! Uwielbiam tego aktora. Tylko jakoś nie trawię Foremniak, nie pasuje do pozostałych pań i do tego jest wulgarna. Ogólnie film polecam.

zaj.....komedia!POLECAM

JEDNA Z NAJLEPSZYCH POLSKICH KOMEDII, USMIALAM SIE DO LEZ, SCENARIUSZ REWELACJA, OBSADA DOSKONALA, HUMOR I JESZCZE RAZ HUMOR :-)

super!!!

extra komedia:) uśmiałam się do łez:)

tragedia

tragedia, nuda i dłużyzna - do pierwowzoru nie dorasta do pięt
najgorsza polska komedia jaką widziałam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

świetna komedia!!!

płakałam ze śmiechu i obsada rewelacja!! polecam, można się zrelaksować i zapomnieć o trudach życia codziennego:-) dla panów to świetna przestroga...

super

bardzo mi się podobał!!polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

polecam

dość sceptycznie podchodzę do polskich komedii, ale ta mnie zaskoczyła bardzo mile :-) polecam polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

polecammmmmmmmmm

polecccaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

POLECAM !!!

POLECAM FILM WSZYSTKIM.FAJNE DIALOGI , SUPER MUZYKA, WARTO SIE POŚMIAC.BMM

Inne tematy z forum

Rozmowa (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rozmowa . Przeczytaj o filmie.

Kicia kocia pod choinkę (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kicia kocia pod choinkę . Przeczytaj o filmie.

Mufasa: Król Lew (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mufasa: Król Lew . Przeczytaj o filmie.