Ochroną to bym tego nie nazwała

Nie polecam, byłam świadkiem jak bramkarz wytargał dziewczynę za włosy tylko i wyłącznie dlatego, że zwróciła mu uwagę aby odzywał się w należyty sposób, reszta ochrony przyglądała się i nawet palcem nie ruszyła. Gdy przyjechała policja stwierdziła, że to nagminne i nie są w stanie nic zrobić, już nie raz siedzieli za pobicie po czym i tak wychodzili i jak widać wciąż tam pracują. Właściciel najwyraźniej ma ta w głębokim poważaniu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu

Oszczerstwo i kłamstwo ! Umieściła pani opinię nieprawdziwą kłamliwą zapewne tylko w jednym celu ( pozdrawiamy konkurencje ) ! Takie zajście nie miało miejsca ! Cały klub jest monitorowany a ochrona to profesjonalna koncesjonowana firma ! Nikt z nich nie " siedział " za pobicie ani za inne przestępstwa bo prawo zabrania zatródniania osób karanych w agencjach ochrony !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu

w pełni zgadzam sie ze stanowiskiem klubu ,z ciekawoscia obserwuje ten watek bo widzialam bedąc w klubie zachowanie tych rzekomo poszkodowanych i ich slownik w kierunku klientow klubu i zachowanie tych PAŃ,D R A MA T,zenada,umiescilam swoją opinie ale nie wiem czemu jeszcze jej nie ma i szkoda ze panie nie dodaly jeszcze jak ublizaly pod lokalem pracownikom klubu slownikem strikte brukowym,bylismy grupa na tej imprezie i w momencie obnazania sie przez ta grupe i wyzywania gosci pod lokalem czekalismy na taxowki,sama jestem kobieta ale na miejscu ochrony poczestowala bym te panie o slabym poziomie kultury takim kopem i zdjecie na gablote TYCH KLIENTOW NIE OBSLUGUJEMY,PANOWIE Z OCHRONY GRATULUJE CIERPLIWOSCI

Nie wiem o czym Ty piszesz, te osoby w ogóle nie weszły do klubu, sytuacja działa się poza nim, niestety nie było tam tych Pań tylko jedna dziewczyna. Cała sytuacja nie działa się bezpośrednio pod klubem tylko obok niego gdzie przyjechała policja, więc jeżeli już chcesz się wypowiadać, to wypowiadają się na temat a nie piszesz o zupełnie innej sytuacji. P.S. Życzę Tobie aby ochrona Ciebie tak kiedyś potraktowała, może będziesz miała inne zdanie na tego typu sytuację.

chyba pomyliły Ci sie sytuacje, bo ja akurat byłam świadkiem tego wydarzenia z przed dwóch i pół tygodnia i widziałam co sie działo; po tym zajściu mam straszny niesmak do tego klubu i nikomu nie polecam tego miejsca, a w szczególności jakichkolwiek kontaktów z ochraniarzami

Niestety ale połowa bramkarzy w polsce to koksy i bezmózgie YETI.
Taki gość na bramkarza to powinien wpierw jakiś kurs skończyć i mieć licencję na ten zawód. Ale tu nie chodzi o to aby taki myślał tylko aby miał w łapie. Czyli umiał przydzwonić. Sam byłem świadkiem nie jednego takiego zajścia, nie na jednej imprezie. Tego jak na razie się nie uniknie.

Osobiście to w każdym klubie zamontował bym monitoring przy wejściach i w środku. Było by łatwiej takiego przybranego bramkarza odstawić od pracy której nie potrafi wykonywać.

I zostali by tylko prawdziwi bramkarze, za których kluby by się nie wstydziły.

PS. Najlepsi to są ci pseudo selekcjonerzy - debilizm i żenada.
Wpierw zanim taki zacznie selekcję to ich by trzeba wyselekcjonować.
I żaden by sięnie ostał.