Oczyszczanie i mikrodermabrazja
Z usług Salonu Lorien miałam PRZYJEMNOŚĆ korzystać wielokrotnie. Agata i Małgosia są tak kompetentnymi osobami, że nigdy nie miałam wątpliwości, że znajduję się w dobrych rękach. Niedawno poddałam się dwóm zabiegom: oczyszczaniu manualnym i mikrodermabrazji. Od dawna wiedziałam, że moja skóra tego potrzebuje jednak obawiałam się obu zabiegów ( co do oczyszczania miałam niemiłe wspomnienia z innego salonu, a jeśli chodzi o dermabrazję, myślałam, że moja skóra nie zniesie tego dobrze). Jestem już po obu zabiegach i szczerze je polecam wszystkim wątpiącym! Oczyszczanie twarzy nie należy do zabiegów bardzo przyjemnych (choć nieprzyjemna jest tak naprawdę jedna trzecia całego zabiegu :) i trzeba się na to nastawić. Cała nieprzyjemna część została wykonana szybko, dokładnie i najdelikatniej jak się da. Po rozmowie i dokładnym zbadaniu mojej skóry Agata poleciła mi mikrodermabrazję. Bez chwili namysłu zgodziłam się i nie żałuję! Moja skóra po zabiegu jest gładsza, delikatniejsza w dotyku i bardziej nawilżona. Wygląda o wiele zdrowiej! Jest to jedyny Salon, w którym czuję się tak zaopiekowana i zrelaksowana! Dojeżdżam do niego z Gdyni, ale czas tam spędzony jest tego wart!