Oddam siatkę ubranek

Temat dostępny też na forum: Sprzedam Rodzina i dziecko
Mam do oddania siatkę ubranek po synku; głównie bodziaki na długi rękaw w rozmiarze 68-74, do tego dresik, jakies rajstopki, kaftaniki, spiochy welurowe i frote. Z letnich rzeczy znajdą sie rampersy roz.68 i ze trzy/cztery bodziaki na krotki rekaw 3-6M.
Ubranka są w stanie dobrym (niektore bardzo dobrym), noszą slady normalego noszenia i prania (niektore sa zmechacone) ale sa czyste i bez plam.
Oddam tez razem z ubrankami przewijak frotte i kilka zabawek.
Jeśli jest chetna mama z grabowka i okolic, która weźmie całość to zapraszam :)
Oddam za darmo (ewentualnie jakies chusteczki do pupy mile widziane ale nie koniecznie).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Oddam siatkę ubranek

Mogę też wysłać pocztą jak jakaś mama zdecyduje się pokryć koszt przesyłki (pewnie wyjdzie cos miedzy 10-15 zł).

hopka

zapraszam :)

Wiatm, ja bym chetnie przyjeła dla synka ubranka, oczywiscie pokryje koszty przesyłki, prosze powiedziec również co mogłabym przesłac Pani w zamian.

Pozdrawiam
Kasia
hankag83@gazeta.pl

napisalam do Pani maila :)

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2424 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Seaport (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na wzniesieniu, z którego rozciąga się widok na gdyńską stocznię oraz Zatokę...