jakis malolat sobie jaja robi a wy lykacie jak pelikany,hehehehe..ktos wam odda telefon ktory wart jest pare setek..a wy sie rzucacie jak sepy...a kupic sobie..hehehe
wyobraź sobie że napisałam "sama se" po to,żeby takie tempaki jak Ty miały co robić komentujac moja wypowiedz i żeby takie debile tempe zrozumialy co pisze!
a jak sie wstydzisz to super :) masz zajecie bynajmniej.
a słownik mi nie potrzebny gdy "rozmawiam" z ludźmi o tak obnizonym poziomie jak Twoj!
heheheheh żałosna jesteś i tyle w temacie. Co drugie słowo to błąd, a
~Facet
(15 lat temu)
jeśli ktoś ogólnie błędów nie popełnia to nie robi tego w każdej rozmowie, jak to nazwałaś. Zapracowałaś pewnie tyłkiem, bo inteligentna to Ty nie jesteś gówniaro
gówniaża to masz w gaciach palancie. a tylkiem to bedziesz trzasl za ta obraze jak ci ktos na dniach zapuka do drzwi. poczekajmy...zobaczymy.ten sie smieje kto sie smieje ostatni!
Skoro czujesz się obrażony/a, zniesławiony/a przez "Faceta" i grozisz, że "ktoś na dniach zapuka do jego drzwi" to dlaczego sam/a go obrażasz (nazywając "palantem" oczywiście)?
Uważam to za żenujące.
Jeśli ktos oddaje mu telefon to znaczy ze jest mu niepotrzebny, bo moze ma ich 5 i ten akurat jest w najgorszym stanie, ale jeszcze chodzi, a mu zalega.
Ja kiedyś dostałam całkiem sprawny aparat cyfrowy olympusa(na innej stronie gdzie są milsi ludzie i oddają z serca, a jak ktos odbiera to przyjeżdża !! ). Poprostu byl komus niepotrzebny, a ja sie załapałam i podarowałam siostrze. PUKNIJCIE SIE WSZYSCY W ŁEB !!!!
Ludzie wy nie widzicie że ten człowiek z was debili robi nikt SE k800i by nie oddał a po za tym nie ma takiego tel i faxu: 123000111 Dajcie sobie z tym spokój
ej k***y j*****e wy pasozyty pierdolone tylko za darmo byscie chcieli daj go mi bo na sztuke potrzebju proszeee nie dawaj ty h**om tylko pasozycic by chcieli... wupierdalac bo i tak telefon bedzie moj hahahaahah ps. j***** was pies elo ;D