Oddam za darmo

Chociaż mam jeszcze do oddania coś.
Coś !!! nawet nie wiem jak to nazwać, ale google najlepszym przyjacielem, więc nazywa się to chyba podpórka czterokołowa dla starszej osoby. Mamy zimę, ślisko, może się przyda jakiejś babci czy dziadkowi.
Oddam za darmo. Szkoda mi to wyrzucić.
Sprzęt (składany) jest w 99% nowy.
wg mnie posiadany przeze mnie model jest bardziej ergonomiczny niż ten w linku:
http://www.galeriazdrowia.pl/produkty_szczegoly.php?idtowargrupa=44&idkatalog=65863

(też ma hamulce i koszyk)
ps (odbiór osobisty na gdańskim Przymorzu niedaleko stacji pkp uniwersytet)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Oddam za darmo

to trzymaj to dla mnie koniecznie. jutro kupię flachę dla ciebie i odbieram jak najszybciej. sąsiad po wylewie właśnie zlecił mi zakup czegoś takiego. chciałem posiedzieć jeszcze cicho bo półwątek pięknie się bez mojego udziału rozwija, ale na taki szczęśliwy przypadek muszę zareagować. ale numer... dokładnie tego szukam :)))

Spoko masz.
Flachy nie kupuj.

zorba1011@wp.pl
Napisz kiedy możesz podjechać i o której, wtedy wyślę Tobie adres.

Hobo, na razie u mnie na e mailu cicho z Twej strony, dodam tylko, że nie ukrywam, że jutro ( w piątek) po południu lub wieczorem to mi pasi i się dostosuję do Twej wizyty, gdyż weekendy, które po piątku nadchodzą to u mnie płynne dość są. Ale ja nie popędzam ino tak se piszę, najwyżej w tygodniu następnym, zaklepane już masz.

ps. teraz idę spać bo nie spałem dość dawno.

Temat nieaktualny.
Admin jak chcesz to wciśnij delete.

Witam
Czy bylibyście Panstwo uprzejmi wysłać mi to za pobraniem kurierem nie potrzeba pakować . Bardzo przydało by mi się dla 88letniej matki. Nie mam pieniędzy na zakup , ale za przesyłkę zapłacę . Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam

Proszę wybaczyć, ale temat już nieaktualny.
Miałem tylko jedną sztukę.

Inne tematy z forum

Grajdołki (103 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...