Extraordinary (1) Oczywiście mogłabym napisać, że są mega profesjonalni,terminowi, wszystko... Angelina Piechowska Profesjonalizm, zaangarzowanie i świetna współpraca (1) Firma gadana polecenia! Wysoki standard usług w przystępnych cenach Choć czas... Marta Jakubowska Odee - firma godna polecenia! (1) Bardzo owocna, kreatywna współpraca, przy tworzeniu wizerunkowych stron... Kasia Tomaszewska
Polecam- profesjonalne podejście ! (2) Gorąco polecam firmę ODEE. Zleciłam projektowanie strony internetowej swojej... Joanna Piotrowska Profesjonalna firma - Polecam !!! (1) Z firmą odee współpracowałem przy dwóch projektach i każdy zakończył się... Rafał Machaliński Z największą przyjemnością Polecam (1) Współpraca z firmą Odee przebiegała na najwyższym poziomie. Strona jaką... L. Kowalczyk PROFESJONALIZM W DOBREJ CENIE !!! (1) Wysoki standard uslug w przystepnych cenach . Tworza strony internetowe... www.alldaycare24.de Profesjonalna i kreatywna firma (1) Witam, Jestem bardzo zadowolona z współpracy a firmą ODEE - stworzyli dla... Anna oby tak dalej (1) Wspolpraca jak najbardziej udana, efekt bardzo satysfakcjonujacy ...... Parkhill Polecam Odee (1) Chciałam założyć bloga. Długo zastanawiałam się w jaki sposób się do tego... Danuta Ślipy Firma godna polecenia (1) Firma ODEE wykonała dla nas stronę www, rollup'y, zakupiliśmy również za jej... Hanna Kowalska Pełen profesjonalizm w każdym aspekcie (1) Polecam usługi firmy ODEE. Z klientem słabo zorganizowanym, nie do końca... Andrzej Landowski Pełen profesjonalizm !!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Odee każdemu ! Nasza firma długo... Elektro Komplex Narzędzia Tomasz Profesjonalna firma godna polecenia!! (1) Współpraca z firma Odee przebiegała bardzo pomyślnie i w przyjaznej... LOVESPORT Strona dobrze pomyślana! (1) Cedrowy Dworek rozpoczynał działalność w połowie 1012 roku. Bardzo trudno... www.cedrowydworek.pl Bardzo się cieszę, że jesteście!!! (1) Moja strona internetowa jest nowoczesna, piękna i bardzo dobrze zabezpieczona... Bożena BMS