Odkupię EURO

Może ktoś wrócił z zagranicy i ma trochę euro do sprzedania, bo za 2 tyg jedziemy na narty, i będę potrzebowała sporo gotówki. Zapłace więcej niż w kantorze dają. Zawsze tak odkupuję od znajomych euro.
Dla przykłądu jak w kantorze skup jest po 4,60 a sprzedaż po 4,8 to ja zapłacę komuś 4,70 i każda ze stron jest zadowolona.
Jeśli ktoś ma to prosze o info,będę bardzo wdzięczna:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odkupię EURO

ja co prawda nie mam euro na sprzedaż, ale właśnie wróciłam z nart - mieliśmy kłopot z zakupieniem euro w kantorze przed wyjzadem - zbieraliśmy z 3 kantorów, bo w żadnym nie mieli całej kwoty - kobieta nam powiedziała, że ludzie niewiele tego przynoszą - jak ktoś nie musi, to nie sprzedaje. Z Polski zabraliśmy niewiele waluty - tyle co na noclegi, przejazd, skipassy - resztę wyciągneliśmy z bankomatu na miejscu - przlicznik okazał sie korzystniejszy (w kantorze policzyli nas 4,69, a bank przeliczył po 4,61). Udanego wyjazdu :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jakie okna polecacie? (156 odpowiedzi)

Potrzebuję dobrych okien, jakie firmy z trójmiasta polecilibyście?

Folia na okna lustro weneckie (5 odpowiedzi)

Proszę o opinię wszystkich doświadczonych użytkowników tego rozwiązania. Czy folia dostępna...

metalowe schody nierdzewne do piwnicy (3 odpowiedzi)

Witam. Kto moze mi poradzic kogos solidnego z Trojmiasta i okolicy do wykonania schodow stalowych...