Odkupię bębenek dla maluszka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam, czy ktoś ma może do sprzedania bębenek taki, który się włącza jak maluch uderzy rączką? Fajnie jakby coś grało,świeciło się itp.Może być fisher price albo inne:) moj mail dodi83@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odkupię bębenek dla maluszka

up:) moze ktos ma na sprzedaz

Mam, ale nie wiem za ile moglabym go sprzedac, bo nie pamietam ile kosztowal, no i moj synek czasem jeszcze sie nim bawi (chociaz juz nie czesto, to przedszkolak).
Nie wiem jakiej firmy, kupiony w Tesco, gdy sie uderzy to w 1 trybie gra jak bebenek i sie swieci na rozne kolory, a w 2 trybie kreci sie nim i graja melodyjki (tez sie swieci), im szybciej krecony tym szybciej gra melodia.
Stan idealny.

white_rabbit a jesli zdecydowalabys sie go sprzedac to czy moglabys mi przeslac jakies zdjecia na maila?

Jasne, tylko naprawde nie pamietam ile kosztowal, wiec nie mam pojecia za ile mozna go sprzedac.

hmm, moznaby sprobowac poszukac podobnego w necie np i spr ceny. Cos wymyslimy:)

http://www.allegro.pl/item874391372_bebenek_swiatelka_melodie_18_miesiecy_super.html

Identyczny, tylko zamiast widocznej na zdjeciu rozowej malpki ma niebieskiego slonika ;) .

tylko tam jest info, ze on jest od 18 m-cy dopiero kurcze. A gdzie bylby ewentualny odbior? i za ile chcialabys go sprzedac?