Odkupię buty

Temat dostępny też na forum: Wesele
Szukam butów Ecri rozm. 37, najlepiej na wysokim obcasie, nie mogę znależć więc może ktoś chce sprzdać ?
Aha...butów z obciętymi palcami nie chcę;-))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odkupię buty

moje buciki sa na sprzedaz tu masz link do ogloszenia ktore kiedys zamiescilam od tamtej pory buciki leza i czekaja na nowa wlascicielke cena do uzgodnienia

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=409930&t=402092

poszukaj nowe growikar, sa bardzo wygodne i nie drogie na stronie białebuty.pl (połowe tańsze niz w salonie ) ja mam niestety białe, choć na sprzedaz.

a jakie białe tzn. jaki rozmiar i fotka jakaś?

rozmiar 37, jestem w pracy wiec na szybko zdjecie na stronie http://www.growikar.pl/oferta14.html# model 205/24 w bieli

A jaka jest cena. proszę o info na maila? kajaror@wp.pl

wysłałam jakies 10 min temu.:)

Mój wątek więc sobie podbije.

a biełebuty.pl sa na malym obcasie, nie podobaja mi sie te koronkowe, ale juz takie bym kupiła o ile byłyby wysokie

A może przejdź się na Gildię albo na halę w Gdyni? Ceny są przystępne (jakoś 120-150zł), a przynajmniej ędziesz mogła przymierzyć. I wybór nie taki mały ;) Sama kupowałam w Gindii :)

POWIEM TAK, OBCAS JEST 8 CM, I JAK NA SLUBNE BUTY UWAZAM ZE WYSOKIE, PONADTO KORONKA TO TYLKO MOJ WYBÓR, KAZDY MODEL MOZNA SOBIE DOBRAĆ, CZY SAMA SKÓRKA CZY Z RZEMYKIEM CZY KOKARDKĄ, Z JAKIEGO MATERIAŁU DOSŁOWNIE WSZYTSKO. JA NIE NAMAWIAM NA SWOJE-ABSOLUTNIE. MOWIE TYLKO ZE PRZESZŁAM DROGE SZUKANIA BUTÓW I WIEM CO PISZE. BUTY NA GILDII SA STRASZNIE SZTYWNE I NIE WYGODNE -OCZYWISCIE NA MOJĄ NOGE;) A CO DO MIERZENIA W TROJMIESCIE TO JA ZANIM KUPIŁAM BYŁAM U PANI KTÓRA PROWADZI BIAŁEBUTY.PL I ZMIERZYAM, MIAŁA KILKA MODELI. STAD POLECAM. TE SAME MOJE BUTY W SALONIE KOSZTOWAŁY 220,00 JA DAŁAM 149,00. I TYLE. ;) PRZETANCZYLAM CAŁA NOC I ZAPOMNIAŁAM ZE MAM JE NA NOGACH;)

Jedz do deichmana, ja tam kupilam swoje a dlugo szukalam. Sa pelne, koronkowe, ecrue, z kokardka, obcas 8cm. Polecam sa urocze, a potem mozna je jeszcze wykorzystac, a i teraz jest promocja 50%

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...