Odkupię dekorację samochodu

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam wszystkich forumowiczów:), z mila checia odkupie ozdobe na autko, oferty prosze kierowac na maila mbrzezicka84@o2.pl z gory Wam wszystkim dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odkupię dekorację samochodu

tez poprosze :)
elabig0@op.pl

Witam, mam do zaoferowania dekorację ślubną na auto użytą raz podczas drogi z domu weselnego do kościoła (ok 400m ) i z powtrotem :) Dekoracja ślubna składa się z 7 stroików na maskę i 4 mniejszych na klamki oraz gratis dodaję tablice rejestracyjne z napisem: NOWOŻEŃCY. Ja ową dekorację wykorzystałem w jednym ciągu dodając tiul i żywy bluszcz z ogrodu co wyszło wyśmienicie i bardzo tanio. Jeżeli nie chcesz wydawać kilkaset złotych na cięte, żywe kwiaty lub na tandetne wstążki i gołąbki ze styropianu, a zależy Ci na skromnej dekoracji z klasą to serdecznie polecam. Każdy stroik składa się z: -białych róż z zielonymi listkami, -sizalu, -rattanu, - PRZYSSAWEK. Stroiki bardzo ładnie kontrastują na czarnym lub granatowym aucie. Dodatkowym atutem są przyssawki, które nie zostawiają kleju na karoserii w porównaniu do taśm samoprzylepnych. Chętnie udzielam odpowiedzi na wszelkie pytania. MÓJ MAIL: drpaulina@wp.pl

image

image

link do aukcji:
http://www.allegro.pl/item766656018_przepiekna_dekoracja_z_klasa_w_najnizszej_cenie.html

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??