Odkupie fotelik samochodowy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam.
Z przyjemnością odkupie używany nie zniszczony, fotelik samochodowy dla dziecka do 13 kg. z okolic trójmiasta.
Dobrzy gdyby miał odłączaną bazę.
podaje e-maila: gabrielaszolle@wp.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odkupie fotelik samochodowy

ja też chętnie bym odkupiła takiż sam do 13kg ale w cenie do 50zł.

Góralka a na kiedy go potrzebujesz ? juz teraz ?

mam do sprzedania fotelik maxi cosi w bardzo dobrym stanie ze śpiworkiem jutro podeśle zdjęcia na maila :)

Wiem,że komis na Pogórzu ma koniec urlopu od jutra i tam może kupisz tani fotelik,ja kiedys kupiłam za 56 zł firmy sena 0-13 kg, potrzebowałam drugi tani do auta teściów,sama czekałam aż otworzą bo chce przejrzeć buciki.

Carrie a gdzie dokładnie jest ten komis na Pogórzu???

Dojazd mają troche skomplikowany bo jakos jest problem ze sa dwie takie same ulice obok siebie i można pobłądzić, mieszczą sie przy ulicy Żółkiewskiego 3 podam Ci telefon bo mam ulotke akurat 665-92-44, i to jest Pogórze gm.Kosakowo,ale komis jest na Pogórzu tam gdzie są takie ulice jak Romanowskiego czy Porębskiego,jest tak ogromny Zakład Pogrzebowy obok zdaje sie że Zakrzewski widac z daleka a komis obok.Nie jedź na oksywie to tam właśnie jest taka sama ulica.Jadąc autem trzeba wjechac na estakade kwiatkowskiego i jechać tak do końca ona sie ciągnie pod górę, jak dojedziesz do jej końca to musisz skrecić w lewo jest strzałka na kosakowo, i dalej prosto jakiś ja wiem kilometr moża dwa i po prawej komis.uff to tyle:)mam nadzije ze trafisz

http://www.allegro.pl/item422946841_ramatti_saturn_w_idealnym_stanie_na_gwarancji.html

ja sprzedam taki, Ramatti, za 140zł

Ja też mam do odsprzedania:
Wyprofilowany tak, aby można było w nim przewozić dziecko w pozycji leżącej. Charakteryzuje go obszerna ruchoma budka. Plastikowa obudowa jest wyściełana miękka tkaniną. Ogranicznik umożliwia ustawienie fotela w stałej pozycji- jako leżaczek, a wygodny pałąk ułatwia przenoszenie dziecka w foteliku. Bezpieczeństwo zapewniają trzy punktowe pasy asekuracyjne i specjalna wkładka redukująca wstrząsy. Materacyk redukcyjny zapewnia wygodę i bezpieczeństwo najmłodszym dzieciom. System Clik-Clak umożliwia zamontowanie fotelika na podwoziach wózków spacerowych Chicco (tego systemu nie oferuję). Tapicerka uprana. Waga 3 kg. Kolor taki jak na focie. BEZWYPADKOWY, posiada wszystkie wymagane atesty bezpieczeństwa, kupiony w sklepie Mama i ja, we wrześniu zeszłego roku, mam na niego wszystkie papiery, był używany tylko przez Kubę.
Cena 150 zł

Piri- przesłała bys mi fotke na meila tego fotelika? i z kąd jestś?

Gabi, jasne jutro podeślę, jestem z Redy i Gdyni :)

wysłalam zdjecia na maila

Tu fotka
http://www.brumimaci.hu/aruhaz/images/products/Chicco-SyntXTPlus-Sahara.gif