Odkupie:)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Dziewczyny może macie na sprzedaż jakieś,kurteczki, swetry,sweterki,bluzki z długim rękawem,tak pomyślalam o jesieni chyba przez ta pogodę:) rozmiar L/ XL,piszcie na maila lub wklejajcie zdjecia tutaj z cenami:)dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odkupie:)

Melpomena nie na temat ale chcialam sie pochwalic ze dzis ostatni dzien uderzeniowki i mam -5kg;-)) Od jutra warzywka, jupi;-)

bardzo,bardzo Ci gratuluję,5 kg fantastyczny wynik,widać,że bardzo trzymałaś się diety i potem są takie świetne efekty i duma człowieka rozpiera:)na warzywkach waga może pójśc do góry,ale wróci nie martw się:) trzymam kciuki za Ciebie:)

może znajdziesz coś dla siebie :) http://picasaweb.google.pl/114777824416038336927/Ciuszki#

Jolga, co za uderzeniówka?
Ja też chcę -5, a nawet -25 :P

Melpomena, pokopię i coś wyślę :)

Okruszku dziekuję,schudłam co prawda 25kg ale do rozmiaru 38 jeszcze mi brakuje:) spodnie fajne,ale bym się nie dopieła:)

Martek dieta Dukana, polecam naprawdę, jak coś znajdziesz to czekam,musze powymieniać garderobe bo nie mam w czym chodzić.

Echh, ja też nie :P

heh kobieta to zawsze ma mało ciuchów :)

Mlpomena ja napewno cos mam:) zreszta u mnie juz kupowalas:) zapraszam jak co na obiecana herbatke/kawke:P
Podesle ci jutro link oraz porobie jeszcze innych fotki:) w tym kurtek. Ale daj mi chwilke bo dzis Nasza Mala zachorowala:( Gardlo... temperatura .... antybiotyk... extra:(

No jasne Kasia spokojnie jak będziesz miała chwile to porób,ja czekam,tak mnie dziś naszło bo pogoda pod psem,ani sie obejrzymy a tu jesień przyjdzie,a ja mam urlop od 1 września i zanim z niego wróće to żeby mnie zima nie zastała ihihi

up up