Odmiany borówki do ogrodu

Mam pytanie,jaka borówka amerykańska jest najlepsza?tzn.chodzi mi o to której borówki amerykańskiej owoce są najsmaczniejsze, najsłodsze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od siebie polecam:
Elliott: Owoce Elliott są ciemnoniebieskie, średniej wielkości, i charakteryzują się delikatnym, słodkim smakiem. Jest to odmiana późno dojrzewająca, co może być korzystne, jeśli chcesz przedłużyć sezon zbiorów.

Aurora: To odmiana o dużych owocach, które są jasnoniebieskie, soczyste i słodkie. Owoce Aurora mają intensywny smak i są często wybierane przez miłośników borówek.

https://www.podkarpackiesady.pl/21-borowki-amerykanskie W tej szkółce maja rozne odmiany borówki amerykańskiej.

Pamiętaj, że smak może różnić się w zależności od wielu czynników, w tym warunków uprawy, gleby, klimatu oraz dojrzałości owoców w momencie zbioru. Jeśli masz możliwość, możesz przetestować różne odmiany i samodzielnie ocenić, która ci najbardziej odpowiada pod względem smaku i słodyczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Wartość nieruchomości (13 odpowiedzi)

Czy zatrudniacie jakieś podmioty, które będą dbały o zwiększanie wartości waszych nieruchomości?

Budowa domu z bali (22 odpowiedzi)

Witam proszę o opinie jak się mieszka w domach z bali i jakich wykonawców polecacie..