Odpoczne.pl - opinie

Kto dotychczas korzystał z usług tego biura i może cokolwiek o tym napisać? Interesują nas wczasy na Cyprze.
Będę wdzięczny za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odpoczne.pl - opinie

To jest agent turystyczny, u którego możesz zarezerwować wakacje. My takiej rezerwacji dokonywaliśmy tam jeden raz - w maju tego roku. Byliśmy w Turcji, w miejscowości Side, a w zasadzie pod nią. Hotel nazywał się Club Serena Beach. Rezerwacji dokonaliśmy za śmieszne pieniądze, bo niewielki miałyśmy również budżet. To odpoczne.pl nam tak poradziło i za to jesteśmy im naprawdę wdzięczni.

Mamy konkretnie upatrzony hotel, znaleźliśmy nawet sporo pozytywnych opinii na jego temat, więc raczej zmiany nie będzie. Dzięki za Twoją opinię, liczę że rezerwacja przebiegnie bez większych problemów, ale dopiero w sobotę to załatwię. Jutro jest wolny dzień. Gdyby ktokolwiek z Was miał jeszcze jakieś doświadczenia z nimi to piszcie.

Hmmm.... w sobotę załatwiałeś rezerwację? Raczej nic z tego nie wyszło - pewnie dziś to wszystko załatwiałeś, prawda?

W sobotę nie, również nie wczoraj, a w środę. Wszystko poszło naprawdę sprawnie, rezerwacja załatwiona w kilkadziesiąt minut i mamy dokładnie to czego oczekiwaliśmy. Hotel zapowiada się fajnie - ma świetne opinie. Oby faktycznie wakacje były udane ;-)

Ale kolego ;-) Napisz chociaż jaki to hotel, jaki kraj? Zarezerwowałeś i nie piszesz żadnych konkretów, a ja naprawdę chciałbym je poznać ;-)

Hotel Laura Beach w miejscowości Paphos na Cyprze. Ma 4* i jest po prostu świetny - przynajmniej na zdjęciach. Sprawdzaliśmy również opinie na internecie i nie znaliśmy ani jednej negatywnej. Zapowiadają się super wakacje ;-)

Zerknęłam sama na opinie w sieci i faktycznie hotel wygląda super. Nie często hotele mają tak dobre opinie - to spory plus. Cieszę się, że mogłam co pomóc ;-)

Hej, sorka za odświeżenie tematu, lecz chciałabym się dowiedzieć informacji o odpoczne.pl a mianowicie czy nie pobierają jakichś dodatkowych opłat ?? Nie mogłam znaleźć o tym żadnych informacji, ale natknelam się na tą stronkę http://wczasyna6.pl/odpoczne-pl i ona mi pomogła w pewnej mierze dokonać wyboru tylko kurde te oplaty ... !! Pomocy :)