Odradzam

Temat dostępny też na forum: Bomis-System
kreują się na świetna firmę, dobre położenie blisko starówki gdzie mieści się większość restauracji. Ale podejście do klienta na poziomie mniejszym niż zero. Pomimo wysyłanych maili i uzgodnień telefonicznych klient dopiero po przyjeździe dowiaduje się że to czego potrzebował nie ma bo mieli ważniejsze sprawy an głowie, i nawet nie proponują nic aby rozwiązać fakt iż klient został na lodzie.
Wcześniej korzystałem z ich usług kilkakrotnie ale teraz po raz ostatni, trzeba zwrócić także uwagę że asortyment jaki oferują jest nędznej jakości.
Odradzam uzgadnianie czegokolwiek z Szefową Danutą...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odradzam

Szanowny Panie.Mimo iż nie podpisał Pan swojej opinii wiem kim Pan jest.
O ile pamiętam nie kupował Pan wyposażenia gastronomicznego,sprzętu, czy urządzeń w firmie BOMIS, a tylko wypożyczał naczynia w Bankietówce działającej wtedy przy BOMISIE.
Opinia Pana o firmie, jej produktach i podejściu do klienta nie może więc być miarodajna i obiektywna.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Odradzam

Pani Danusiu znając Panią i jej podejście to wiem że Pani kłamie jak Pani przemądrzały mąż. Macie gdzieś klientów chyba że właśnie owijacie ich wokół palca by wydoić z nich w sposób WAM znany szmal.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Julia - ocena (3 odpowiedzi)

Przed moją przeprowadzką korzystałam z usług sprzatania kilkakrotnie. Miło, sprawnie a przede...

Malgorzqta - ocena (3 odpowiedzi)

Świetna Firma Sprzątająca! Jestem bardzo zadowolona z usług. Dom lśni czystością, a ekipa była...

drewder - opinia (3 odpowiedzi)

Świetna współpraca. Pani Ania profesjonaln ie i rzetelnie podchodzi do swojej pracy, doskonały i...