Odradzam!!!
Kupiłem swego czasu kupon groupona do tej "restauracji", ale jak to czasem bywa brak bylo czasu na jego wykorzystanie. Pojechałem do nich czy by może jakoś dało radę choć część z tego wykorzystać, w lokalu w piątkowy wieczór koło 19tej dwóch młodych mężczyzn zupełnie niezainteresowanych swoją pracą i rozwalonych wygodnia na sofach, ogladających TV.. Mialem wrażenie,że przeszkadzam.. W lokalu absolutna pustka co na porę trochę dziwi... Otrzymałem info od pracowników, że szefowa powiedziała, iż promocja grupon się skończyła i nie ma mowy o jakimkolwiek wykorzystaniu kuponu(3 dni po upływie ważności).
Generalnie odnośnie kuponu i straconych 30 PLN nie mogę mieć pretensji (choć restauracja jakieś 25
PLN zakasowała od grupona) ale co do przyjęcia w sposób generalnie delikatnie mówiąc nieadekwatny mnie w lokalu to porażka..
No cóż, każdy ma inny sposób prowadzenia biznesu, a ja mam wolny wybór lokalu do któego pójdę, a nie będzie to z pewnością ORientalo.
Generalnie odnośnie kuponu i straconych 30 PLN nie mogę mieć pretensji (choć restauracja jakieś 25
PLN zakasowała od grupona) ale co do przyjęcia w sposób generalnie delikatnie mówiąc nieadekwatny mnie w lokalu to porażka..
No cóż, każdy ma inny sposób prowadzenia biznesu, a ja mam wolny wybór lokalu do któego pójdę, a nie będzie to z pewnością ORientalo.