Odradzam
Kilka dni temu byłam w salonie kosmetycznym Forum Day Spa na zabiegach z Groupona. Miał mi zostać wykonany masaż, zabieg na twarz i manicure spa oraz sauna.W ofercie miałam do wyboru różnego rodzaju wersje tych zabiegów(np. Herbaciany Ogród itp), ale nawet mnie nie zapytano którą wybieram tylko został wykonany masaż balsamem Ziaji. Następnie Pani nałożyła mi maseczkę kremową jako zabieg na twarz. Niestety nie widziałam firmy tej maseczki, ale pewnie równie profesjonalna i skuteczna co Ziaja, patrząc na to, ze wszystkie produkty do demakijazu byly tej firmy. Żeby bylo smieszniej maseczkę nałożyła palcem, a nie pędzlem do tego przeznaczonym(uczę się w szkole kosmetycznej, wiec wiem jak powinno być). Manicure spa polegał na nałożeniu peelingu, a po nim maski, co mogę wykonać sama w domu(raczej spodziewałam się jakiejś parafiny albo czegoś innego). Kosmetyczka miała długie paznokcie, co jest niedopuszczalne. Dostałam szlafrok męski lub damski w rozmiarze XXL... Podczas zabiegu właścicielka głośno rozmawiała przez telefon w recepcji, co było słychać w gabinecie i bardzo przeszkadzało. Jedyne plusy, które widzę to miła obsługa i przytulna sauna.