Odradzam.

Temat dostępny też na forum: Technikum Transportowe w ZSET
Będąc 4 lata w tej szkole sądzę że jest to najgorszy wybór w moim życiu.
Nauczyciele zawodowi nie potrafią wykładać wiedzy, zresztą u jednego lekcja polega na przepisywaniu definicji z internetu do zeszytu. Jedyny nauczyciel który potrafił przekazywać wiedzę odszedł w roku 12/13.(jeżeli chodzi o geodezje).
Pozatym na normalnych lekcjach jest burda i nie trzeba się wcale przykładać. Mogę stwierdzić, jak i również moi rowieśnicy że bardziej trzeba było się przykładać w gimnazjum.
Geodezja w TT? Odradzam lepiej do Gdańska, i zastanówcie się czy chcecie pracować 6 lat pod kimś i robić 6 lat studiów żeby dopiero zgarniać pieniądze które utrzymają waszą rodzine. Możecie zresztą iść na studia bez technikum i przynajmniej jak studia się nie spodobają będziecie mieli innego technika który sie przyda w życiu. np. technik mechanik albo technik budownictwa. W sumie to wszystko się przyda, ale nie widze zastosowania geodezji bez uprawnień w codziennym życiu.

ODRADZAM.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Odradzam.

może i było tak w u was w Transportówce, ale u nas w Ekologiku było wręcz przeciwnie - wybór moim zdaniem najlepszy (dla mnie) ze wszystkich techników. Nauczyciele świetni, nie wymagający zbyt wiele lecz też nie za dużo. Można śmiało się przyzwyczaić i czuć się dobrze w otoczeniu szkolnym. (kierunek: spedytor)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odradzam.

u nas było super nauczyciele średnio wymagający. super wychowawca uczył niemieckiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

co u was się działo . u nas jest super polecam technikum transportowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Marketing tylko gdzie?? (8 odpowiedzi)

Witam wszystkich! Po kilku latach przerwy postanowiłam w końcu wybrać się na studia. Wybór padł...

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...