Odradzam

W szkole panuje niebywały chaos, nie ma zachowanej żadnej dyscypliny. Dzieci robią, co im się żywnie podoba. Zaobserwowałem wiele agresywnych zachowań miedzy dziećmi i całkowity brak reakcji na takie zachowania ze strony kadry nauczycielskiej. Catering niesmaczny, zdarzały się nieświeże posiłki. Świetlica popołudniowa polega na wypędzaniu dzieci na boisko kolo godz. 14.15 i totalnym braku zainteresowania się nimi. Jeśli chodzi o kwestię bezpieczeństwa, to każdy moze wejść do szkoły i zabrać dziecko. Nie ma żadnej kontroli nad tym. Jesli zależy nam na bezstresowym wychowaniu bez krzewienia jakichkolwiek norm społecznych to będzie idealna szkoła dla naszych pociech.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: Odradzam

Termin skorzystania z usługi 2012. To znaczy, że pisze Pani o sytuacji z roku 2012?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Agresja, złe wychowanie, brak dyscypliny i inne bzdury, w pierwszym rzędzie wychodzi od rodziców droga Pani, zatem wystawiła Pani ocenę sama sobie. Ja nie zauważyłam nagannych zachowań. Owszem, dzieci są, były i zawsze będą hałaśliwe ale rola nas rodziców aby nad tym już w domu zapanować. Dzieci wynoszą atmosferę panującą u Pani w domu. Mam w tej szkole już drugie dziecko i ja jestem zadowolona. Przy okazji, może się Pani przedstawi z imienia i nazwiska a nie używa pseudonimu. To niegrzeczne. Miłego dnia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

A pani sie przedstawila ;)? Widze podpis: anonim. Jeden taki juz byl - ale zeby zaraz podszywac sie ;).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się z Tobą ja osobiście chodziłem do tej szkoły przez 7 lat i jak chodziłem do tej szkoły do podstawówki to nawet było znośnie ale jak zacząłem naukę w klasie 1 gimnazjum to już przestało być znośnie nauczyciele byli nastawiani przeciwko mnie przez panią dyrektor i wtedy moja mama zdecydowała o przeniesieniu mnie do szkoły publicznej to był dobry krok szkoda tylko że na pożegnanie z GSS zdecydowaliśmy się tak późno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0