Odradzam zakup gruponów !!!

Ciągle się ogłaszają z gruponami, sprzedają ich sporo a potem wykręcają się od możliwości ich wykorzystania przez potencjalnego klienta, który taki kupon zakupił. Osobiście zakupiłam pakiet zabiegów dla dwojga na początku tego roku, chcieliśmy z mężem się zrelaksować, jednak nie było nam dane. Próbowałam kilkakrotnie się umówić telefonicznie na wizytę. Pani z recepcji to jakaś porażka z wielka łaską "sprawdzała możliwość zapisu" na zabiegi i oczywiście twierdziła, że nie ma wolnych terminów i koniec.Jestem pewna że robią to specjalnie, zarobić ale się nie narobić. Żenada!!! W ten sposób 150zł zostało wyrzucone do śmieci. Nigdy więcej!!! ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odradzam zakup gruponów !!!

Witam
Odnoszac sie do pani opini chcialam stanowczo stwierdzic iz Nigdy nie wykrecamy sie od realizacji gruponow jezeli nie ma wolnego terminu na dzien kiedy klient sobie zyczy zawsze staramy sie podac inny wolny termin do wyboru nigdy nie jest tak ze nie ma wolnych terminow i koniec jak to pani okreslila uwazam ze pani opinia jest bardzo niesprawiedliwa i nie prawdziwa bo zawsze staramy sie aby klient byl zadowolony nie wazne czy zkupil uslugi z grupona czy nie,prawda jest ze soboty sa z reguly bardzo oblozone ale sa inne wolne ktore pani niestety nie odpowiadaly.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2