Odsprzedamy 4 bilety do "KOLIBY" w Sopocie
Mamy do sprzedania 4 bilety na Bal Sylwestrowy w Karczmie Regionalnej "KOLIBA". Oryginalny, góralski wystrój wnętrza karczmy, jak również jej położenie, stwarzają niepowtarzalny klimat. Lokal ma wspaniałą lokalizację - nad samym morzem w Sopocie - przy molo, na którym w każdą noc sylwestrową niesamowitą atrakcją są cudowne fajerwerki.
Wszystkie informacje o obiekcie są na stronie internetowej www.koliba.pl. Na sprzedaż mamy 4 bilety. Ubolewamy, że nie możemy tam iść (bawimy się w tym lokalu co roku), ponieważ Sylwester będzie tam jak zwykle cudowny (wyśmienita kuchnia, extra muzyka i niezapomniana atmosfera), ale niestety wydarzyła się tragedia w rodzinie i nie wypada nam świętować. Serdecznie zapraszamy do kupna biletów po 200 zł za 1 sztukę.
Wszelkie informacje udzielamy pod dwoma numerami telefonów: 0-603-229-226 lub 0-607-986-772.
Poniżej zamieszczamy menu Sylwestrowe, ale tak, jak wyżej napisaliśmy, wszystkie informacje są na ww. stronie internetowej lub podamy je telefonicznie pod wskazanymi numerami.
Dania na ciepło:
- Ćwiartki ptactwa domowego pieczone z szafranem
- Gicz wieprzowa peklowana i pieczona w sosie borowikowym podawana z kapustą lub bez
- Dania z kaszą lub ryżem oraz bukietem sałat na zimno
- Koło godz. 1:00 żur staropolski podawany z jajkiem i białą kiełbasą
Przekąski zimne:
- Sałatka meksykańska
- Sałatka śledziowa
- Półmisek wędlin biesiadnych
- Decha mięs chłopskich z pieca
- Chleb ze smalcem lub bez
- Deska rozmaitości ogórkowych
- Chrzan, ćwikła oraz wszelkie inne dodatki
Soki + napoje:
- 4. Alkohol
- 0,5 l wódki polskiej na parę
- Wino musujące na parę
Wszystkie informacje o obiekcie są na stronie internetowej www.koliba.pl. Na sprzedaż mamy 4 bilety. Ubolewamy, że nie możemy tam iść (bawimy się w tym lokalu co roku), ponieważ Sylwester będzie tam jak zwykle cudowny (wyśmienita kuchnia, extra muzyka i niezapomniana atmosfera), ale niestety wydarzyła się tragedia w rodzinie i nie wypada nam świętować. Serdecznie zapraszamy do kupna biletów po 200 zł za 1 sztukę.
Wszelkie informacje udzielamy pod dwoma numerami telefonów: 0-603-229-226 lub 0-607-986-772.
Poniżej zamieszczamy menu Sylwestrowe, ale tak, jak wyżej napisaliśmy, wszystkie informacje są na ww. stronie internetowej lub podamy je telefonicznie pod wskazanymi numerami.
Dania na ciepło:
- Ćwiartki ptactwa domowego pieczone z szafranem
- Gicz wieprzowa peklowana i pieczona w sosie borowikowym podawana z kapustą lub bez
- Dania z kaszą lub ryżem oraz bukietem sałat na zimno
- Koło godz. 1:00 żur staropolski podawany z jajkiem i białą kiełbasą
Przekąski zimne:
- Sałatka meksykańska
- Sałatka śledziowa
- Półmisek wędlin biesiadnych
- Decha mięs chłopskich z pieca
- Chleb ze smalcem lub bez
- Deska rozmaitości ogórkowych
- Chrzan, ćwikła oraz wszelkie inne dodatki
Soki + napoje:
- 4. Alkohol
- 0,5 l wódki polskiej na parę
- Wino musujące na parę