Odstajacy brzuszek

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam mały problem
Jak juz niektóre z was wiedza samam szyje sobie suknie i nie wiem w zwiazku z tym czy gorset zamaskuje mi wystajacy brzuszek?
zaznaczam ze brzuch mam od zawsze a nie wolno mi cwiczyc a może jakieś inne sposoby znacie na zgubienie brzuszka lub jego zamamskowanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odstajacy brzuszek

to chyba zależy od kroju gorsetu.Ja też nie grzesze płaskim brzuszkiem,a na przykład na ostatniego sylwestra zaopatrzyłam się w gorset,dość sztywny,na takich pionowych drutach jakby i musze przyznać ze to był strzał w dziesiątkę,wystarczyło go zawiązać troszkę mocniej i miałam talię jak nigdyw zyciu:)gorzej tylko z oddychaniem,więc na slub za mocno nie wiązać stanowczo:]

Ja wstawiłam fizbiny( bo tak fakocjowo nazywaja sie owe druty) a sam gorset bedzie mocno usztywniony wiec mam nadzieje ze bedzie si.
Tym bardziej ze nie chcę sie za mocno sciskać
A mam pytanko czy masz jakieś zdjęcia z sylwestra w owym gorsecie? Jak tak to czy mogłabym prosic o kilka na meila .
Chciałabym tylko krój zgapic skoro tak ładnie wygladałaś
A mocno się musiałaś ścisnąc?

Witam. Wydaje mi sie, ze bardzo ladnie leza takie ciut dluzsze gorsety, ktore nie sa odciete odrazu w pasie, bo wtedy sadelko wylewa sie dolem:-) Proponuje pojezdzic po salonach i poprzymierzac cos, moze cos zgapisz sobie:-) Pozdrawiam i powodzenia zycze.

taki troche dluzszy ,ladnie odciety gorset ma suknia farage Galaxy-tak mi sie wydaje, widzialam ja na fotkach tylko.

kurcze,zdjec w nim nie mam,ale jesli chcesz zrobie jutro i podesle na priva. Ja ten gorset kupiłam w H&M całkiem niedrogo, jest czarny ale uważam że ma własnie bardzo korzystny krój dla sylwetki.Aż tak mocno sie nie ściskałam,jadłam piłam i tańczyłam i było ok:)

Ania to bede czekała na zdjęcia
Ja juz skroiłam z podszewki ale zawsze moge skroic drugi jak twoj tak swietnie leży

A co do gorseu to on jest dłuższy,kończy mi sie pod brzuszkiem

No to myśle, ze bedzie dobrze. Zycze powodzenia!

pmagdalenka, wysłałam Ci cos na meila.
Pozdro

martatymi ja własnie takiej długosci goset sobie szyje tyle ze taki zaokraglony a ni szpiczasty i nie mamtych fizbin po srodku .
mam nadzieje ze ładnie bedzie lezał
dzieki pomogłas mi bardzo

jest taka specjalna bielizna uciskająca brzuch, biodra i uda, wiec moze to??
Widziałm na allegro

dori to jest mysl ale zobacze jak gorset bedzie sie układał moze nie bedzie potrzebne

wysylam ci na priva
a co do tej bielizny czy pasow to ja nosilam chwile po ciazy i ciagle grzal mi sie brzuch:)

pmagdalena
zajrzyj na watek sprzedam suknie od agnes,to jest ten gorset co wysylam ci na maila

ojejku pola to niedobrze co?
nie chciałabym chodzic mokra na własnym weselu.
Wiec to chyba odpada

moze cos juz lepszego wymyslili albo ja na taki trafilam,ale osobiscie meczylam sie z tym i nie wytrwalam dlugo,dlatego moj brzusio juz nie jest taki jak kiedys:)
cos nie tak z wysylaniem.dzis tak mam caly czas
bede probowala

dobrze czekam na meila
Ja od kiedy pamietam to mam brzuch
ale wiesz troszke ciezko byłoby nosic pod grubym gorsetem jescze cos sciskajacego, moim zdaniem za duzo tego

moim zdaniem gorset w zupelnosci wystarczy

W bieliźnie wyszczuplającej zagotujesz się. Więc stanowczo odradzam.

pola widziałam ten goset i suknie i barzdo mi sie podoba ale za mała dla mnie
i dokładnie taki gorset bede miała tyko na wierzchu koronka bedzie pod sama szyje
mysle ze to wystarczy?

wyslalam
tylko to jest mail ktorego wywylalam innej dziewczynie zainteresowanej bo nie chcialy sie zaladowac inaczej zdjecia.

Pola dostałam
piekna suknia ,gdyby nie rozmiar wziełabym ja od ciebie.
Po za tym pieknie w niej wygladałas i nie wiem gdzie masz ten brzuszek? ja go nie widze
ja dokładnie ten sam fason gorsetu szyje tylko mniej fizbin ale moze dokupie jescze i dołoze zobacze
piekna jest naprawde i ślicznie lezy

Czy ja mogę też zobaczyć??

juz wyslalam

Moja ciekawość nie zna granic. Dziękuję za fotki. Śliczna sukienka a brzusio?? gdzie??? Ach my kobitki lubimy wynajdywać różne nieistniejące mankamenty naszej figury. Ja też tak robię, niestety ;-)))

no pod gorsetem nie widac:)oj mam tam cos czego nie powinno byc:)no wlasnie my kobitki...

Aby zgubić powiedzmy jakiś tam brzuszek -kilka pomysłów - basen, rower ( tu również nóżki się ukształtowują), seria brzuszków codziennie, bieganie ( tu też brzusio pracuje).

No to co??Do dzieła!!!

pomyslow naprawde nie brakuje tymbardziej majac obok siebie zawodowego sportowca...ale czasu brak i w moim przypadku to pozostalosc po ciazy a nie tluszczyk:)nie wytne sobie zbednej skory..

Skoro po ciąży, to niech ten brzuszek stanie się miłym wspomnieniem, że się kiedyś było przy nadziei a owocem jest Wasza córeczka ;-)