Tomasz - ocena (1) Świetny kontakt i opieka, odzież zawsze dostarczona na czas. Polecam! Tomasz Wieloletni klient - ocena (1) Profesjonalna obsługa, niezawodna dostawa i świetna jakość odzieży roboczej.... Wieloletni klient Obecny Klient - ocena (1) Polecam gorąco! Obecny Klient
Były klient - ocena (1) Uważajcie na tą Firmę są jak pijawki . podpiszesz z nimi umowę to się ich nie... Były klient SK - ocena (1) Zadowolony klient, znakomita obsługa, świetna załoga. SK odzież robocza (30) Znacie jakieś sprawdzone firmy sprzedające odzież roboczą? Tylko sprawdzone,... Artek Florian - ocena (1) Przegląd sprzętu ochrony układu oddechowego i kalibracja detektorów gazu dla... Florian Klient - ocena (1) Fajny sklep. Jedynie mam troszke daleko, ale gdy juz tam jestem - duzy wybor... Klient obsługa to wielka żenada!!! niemiłe panie!!! (1) nie polecam!!!!! WMG Bardzo dobra jakość (1) Zakupiłem bluzę medyczną i spodnie - oryginalne wzory i bardzo dobra jakość... Marek Obsługa (1) Bardzo niesympatyczna właścicielka, obsługa pozostawia też wiele do życzenia.... Klient Rewelacyjna obsługa za każdym razem! (1) Dziewczyny z Santi zawsze dobrze doradzą w kwestii produktów i rozmiaru.... Żaneta Pediatra - opinia (1) Odzież medyczna kokolu - świetna jakość! Polecam! Pediatra zadowolony (1) przedstawiciel zaproponowal przetestowanie stroju przez pare dni. stroj... Grzegorz Trafiłem przypadkiem i zostanę na dłużej. (1) Bardzo duży wybór asortymentu. Po prostu fachowcy w swojej dziedzinie ! Polecam Andrzej OBSŁUGA (1) Obsługa jest fatalna, miałam czekać na bluzę kucharską z haftem tydzień,... Daria Polecam :d (1) Zakupiłem pewne elementy ubioru i mogę śmiało polecić ten sklep. Obsługa... Patrysio Stały klient - POLCEAM W 100% (1) Współpracujemy od ponad 12 lat. Fajna, rodzinna firma - w dzisiejszych... Bartek Marel Plus (1) Bardzo dobra jakość, szybka realizacja. Ceny dla każdego. Polecam na 100% Klientka masakra (1) Zakupiony fartuch to masakra,,w asortymencie długośc fartuchów jest 91 cm,nie... GRAZYNA