Odzież rowerowa

Poszukuje sklepów z odzieżą rowerową, na chwilę obecną interesuje mnie jakaś kurtka (wiatrówka) rowerowa do 100 zł. Odwiedziłem już decathlon i exisport ale nie znalazlem nic dla siebie. Może ktoś coś polecić w obrębie Gdańska?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Odzież rowerowa

looknij u Bugi na przecenach i w intersporcie w galerii Bałtyckiej, no i allegro :) exisport to sklep pt. pomyłka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a gdzie jest najwiekszy wybór butów spd ? bo jesli chodzi o shimano to niema oficjalnego przedstawciela w pomorskim ...;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo duży wybór butów i odzieży jest u Żuchlińskiego w Gdyni na Morskiej na granicy Rumii i Gdyni Cisowej. Z cenami jest bardzo różnie, są bardzo drogie jak i tanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mk bike na Morenie ma sporo butów - polecam pojechać, przymierzyć i kupić na necie :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepiej w Lidlu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

U Buga ceny zaczynają się od 160 zł. W intersporcie na razie byłem w Madisonie to tam jedna kurtka za 250 zł :)
Ktoś coś jeszcze poleca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

galeria przymorze, na 1 piętrze są dwa sklepy sportowe, możesz tam looknąć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...