Odzież rowerowa

Poszukuje sklepów z odzieżą rowerową, na chwilę obecną interesuje mnie jakaś kurtka (wiatrówka) rowerowa do 100 zł. Odwiedziłem już decathlon i exisport ale nie znalazlem nic dla siebie. Może ktoś coś polecić w obrębie Gdańska?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Odzież rowerowa

looknij u Bugi na przecenach i w intersporcie w galerii Bałtyckiej, no i allegro :) exisport to sklep pt. pomyłka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a gdzie jest najwiekszy wybór butów spd ? bo jesli chodzi o shimano to niema oficjalnego przedstawciela w pomorskim ...;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo duży wybór butów i odzieży jest u Żuchlińskiego w Gdyni na Morskiej na granicy Rumii i Gdyni Cisowej. Z cenami jest bardzo różnie, są bardzo drogie jak i tanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mk bike na Morenie ma sporo butów - polecam pojechać, przymierzyć i kupić na necie :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepiej w Lidlu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

U Buga ceny zaczynają się od 160 zł. W intersporcie na razie byłem w Madisonie to tam jedna kurtka za 250 zł :)
Ktoś coś jeszcze poleca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

galeria przymorze, na 1 piętrze są dwa sklepy sportowe, możesz tam looknąć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...