Nie polecam (1) Zapisałam sie z gruponu na początku stycznia. Czekanie na zorganizowanie... Kursantka Czekaj a moze po roku Ci się uda (3) Groupon opłacony w na początku marca. Teoria przeprowadzona jakos po 4... Wkurzony jak się wkurzać i może kiedyś zdać. .. (3) Kochany kierownik ma bardzo dużo czasu. ... lubi mówić że ktoś się do nas... Michał...
dramat, odradzam wszystkim (2) Pomimo przyspieszonego kursu teoretycznego zakończonego w kwietniu i dobrych... karol nie polecam, mało profesjonalna szkoda z kierownikiem na czele (1) Kurs zacząłem w kwietniu i do dnia dzisiejszego nie mogę doprosić się jazd.... Tomek Nie polecam (1) Zapisano mnie przez groupon. Kurs miałem zacząć na początku lipca. Kierownik... Kuba Bardzo profesjonalnie (1) Jeśli komuś się nie udało to może czuć się sfrustrowany ale tej szkole nie... Marysia POLECAM (1) Moim instruktorem był Pan Marek ile Go kosztowałam nerwów i zabrałam zdrowia... Wiwsława Kociszewska Polecam (1) Bardzo miło wspominam kurs. Bez krzyku wszystko na spokojnie, zdałam za 1... Marta Szybki i przyjemny kurs (1) Muszę przyznać, że nie spodziewałem się że tak przyjemnie i szybko będzie mi... Seba H. Szybki i przyjemny kurs (1) Ja bardzo dobrze wspominam kurs - było przyjemnie i bez spiny. Jednocześnie... Łukasz K. Robiłem kurs i było ok (1) Ile ludzi tyle opinii. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z kursu. Zdałem... Vinio Dobra szkoła (3) Dobra szkoła, wszystko zależy od ludzi.Jaka masakra, kto chciał się nauczyć... kris szkoła jazdy oes na miszewskiego (4) polecam miła profesjonalana obsługa Muminka Masakra ! (1) Nie polecam. Justyna Nie polecam (1) Nie polecam matt