Ogłoszenia o pracę na trojmiasto.pl bez Rumi, Redy itd.

Witam, zauważyłam, że wyszukując ogłoszenia o pracę nie mogę wybrać ogłoszeń z tzw. okolic Trojmiasta (Rumia, Reda, Banino, Suchy Dwór itd.). Czy ktoś się orientuje, skąd taka zmiana? Czy to błąd czy celowe działanie portalu? Z góry dziękuję za info. pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ogłoszenia o pracę na trojmiasto.pl bez Rumi, Redy itd.

Hej ;) Ja jestem z Rumi i wczoraj też to zauważyłam. Podbijam, hop, hopsa !!!!!! Proszę o odpowiedż.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to chyba był błąd - dziś już wszystko "po staremu" :)

Nie wiem czy błąd czy celowe działanie, ale dla mnie wygląda mi to na dyskryminację mniejszych miejscowości. Sam mieszkam w Gdańsku lecz współczuję ludziom z tzw. 'dużego' Trójmiasta i okolic...Na szczęście są tż inne portale niż Trójmiasto i naprawdę warto z nich korzystać, ponieważ od czasu wprowadzenia ostatnich zmian w wyglądzie ogłoszeń w wyszukiwarce (X-XI 2013) są one nieczytelne, a ich przeglądanie bywa irytujące. Ponadto coraz częsciej się powtarzają stałe ogłoszenia i portal ten schodzi przez to na psy, ale to moja opinia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a jakie portale z ofertami pracy polecacie oprócz tego?

Inne tematy z forum

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...