Ognisko

Termin: 24 sierpień godzina najprawdopodobniej 18.00
Zasady takie jak na poprzednich ogniskach. Miejsce to samo co poprzednim razem.
Zrzutkę na drewno i jego transport (jak mniemam) zorganizuje Sadyl w odpowiednim czasie.
Ja tradycyjnie załatwię niezbędne pozwolenia.
Jak zwykle impreza ma charakter otwarty więc wszystkich chętnych serdecznie zapraszam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ognisko

"...a ona sobie coś wybierze:P"

Nie jestem nią , no chyba , że chodzi o kogoś innego :P Wszystkich obecnych to ciężko , przynajmniej jedną osobę z obecnych tam kojarzę jako nie biorącą udziału w forum ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla ułatwienia dodam, że mnie nie było, jeden nick mniej ;)

...a ona sobie coś wybierze:P

Proponuję wymienić wszystkich obecnych ;)

"POdacie mi haslo na meila ?bas-kus@wp.pl pliss ;P bo z tego co zrozumiałam to trzeba je wpisac po tych 50 sek :)"

Hasło to trzeba wpisać przy rozpakowywaniu ale właśnie , najpierw musimy wiedzieć kim jest osoba ~bb ;) Znaczy zweryfikować obecność na ognisku .

Najpierw identyfikacja- potem hasełko :-) bb
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

POdacie mi haslo na meila ?bas-kus@wp.pl pliss ;P bo z tego co zrozumiałam to trzeba je wpisac po tych 50 sek :)

Rozumiem już :)

Miałem taki okres w życiu, że chciałem poznawać nowych ludzi.
A te spotkania były tak jak tu, bez listy gości, i każdy mógł przyjść. Bywało że deklarowało się 10 osób, a przychodziło 60, bo poczta pantoflowa działa;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anty, ja nie rozumiem zatem po co się pchałeś na takie wielkie zloty. Mi by to do głowy nie przyszło. Za to już wiesz czego nie robić w przyszłości :)

wielkie dzięki za zdjęcia :) choć się tym razem nie załapałam ;) w myśl zasady, kto późno przychodzi...
ale miło na Was popatrzeć :)

Jola, co do adresu - OK :)

A zdjęcia fajne wyszły :)

Chęć wsparcia jest zawsze szczera :-)
Napiszę Ci Arawis adres ,zobaczysz jak blisko jestem twojego domku

@ Tylkoja, Fasolka, dzięki za instruktaż :) Jolu, dzięki za chęć wsparcia :*, ale właśnie dałam radę :) nie przyuważyłam wcześniej, że miałam adblocka na tą stronę włączonego, więc po wyłączeniu zadziałało, tak jak mówiliście :).

@Jolka - niestety z własnym domem spotykam się jutro dopiero późnym wieczorem... :( (ale o przewodnikach pamiętam, więc albo wpadniesz do mnie kiedy indziej na herbatkę/kawę, albo zobaczymy się na ognisku, może tym razem uda Ci się je wziąć :)

Drugi link działa.Nie musisz się logować ,musisz chwilę zaczekać
(50sek),aż program zechce od Ciebie hasło.

Arawis jak jesteś w domu ,to jutro mogę podejść Ci pomóc.

Tylkoja nie denerwuj się ,bo złość piękności szkodzi :_)

Popatrz na mnie i sobie przemyśl moje słowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeszcze filmik mogłem nagrać ;D Nie , należy po prostu odczekać 50 sekund , po tym czasie zniknie odliczanie , będzie trzeba wpisać kod z obrazka , przycisnąć pobierz no i pobieranie powinno rozpocząć się samo .

@ Tylkoja - dzieki za hasło :), ale wracając do wątku ściągania zdjęć, czy ja się muszę zarejestrować na tym przeklejaj żeby te zdjęcia pobrać? Czy mogę to jakoś obejść...? Mi nie przekierowuje do pliku... :/

Trochę techniki i się gubię :P

"A Ty nie odpowiedziałaś na moje "pytanie". Jak wygląda kontakt z czterdziestoma osobami?"

Anty

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ludzie "migrują" od jednej grupki ,do drugiej .
"Wymieniają się kiełbaskami " i innymi tego typu dobrodziejstwami.

Zasada jest jedna. Przychodzimy do ognicha i się przedstawiamy oraz
witamy. Zazwyczaj Sadyl jest pierwszy do witania i całowania (dziewczyn oczywiście) oraz 'nawijki" jeżeli ktoś jest nowy .
Jeżeli ktoś z nami siedzi a nie chce rozmawiać ,nie ingerujemy.
Albo wróci na inne spotkanie ,lub nie.
Spotkań mieliśmy mnóstwo ,łącznie z ekipami wyjazdowymi do
Tuchomka czy Borkowa pod namioty.
Wszystkie informacje na tematy wyjazdów,grilli są na forum.

"A Ty nie odpowiedziałaś na moje "pytanie". Jak wygląda kontakt z czterdziestoma osobami?"

Zależy jak bardzo kontaktowym się jest ale można się domyślać , że aby podejść do każdego i zacząć ciekawy dla obojga temat , to bardzo ciężka sprawa . W końcu inni też mogą się w tym czasie integrować lub robić coś innego . Poza tym coś w tym stylu , widuję chyba tylko na weselach , gdy kamerzysta podejdzie do każdego (każdej pary) i poprosi o parę słów oraz życzenia ;)

"Na poprzednim ognichu nie znaliśmy 5 śpiewaków (okazało się
że grupa z Redy przyjechała na zaproszenie Tylkoja)"

Ekhem , żebym zaraz nie zebrał bury , że zapraszam sobie ot tak ludzi ;] Z nimi było tak , że kolega wraz z kilkoma innymi , po prostu zadzwonił , będąc przy okazji w pobliżu a ja nie chciałem się urywać zbyt szybko , dlatego też pojawili się na ognisku ;)

"Większość znamy ,lubimy i cieszymy się ich obecnością ."
Bez niektórych to by nie było zabawy :D

Inne tematy z forum

Para szuka pary (7 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Jak poderwać dziewczynę. (61 odpowiedzi)

Witam, Mam 20lat i jak do tej pory nie mam dziewczyny. Nie chciał bym zostać starym kawalerem....

Swinger party lub podobne (28 odpowiedzi)

Gdzie w Trojmiescie bądź okolicach można się wybrać na jakieś kameralne swinger party ? Moze ktoś...