Ognisko

Termin: 24 sierpień godzina najprawdopodobniej 18.00
Zasady takie jak na poprzednich ogniskach. Miejsce to samo co poprzednim razem.
Zrzutkę na drewno i jego transport (jak mniemam) zorganizuje Sadyl w odpowiednim czasie.
Ja tradycyjnie załatwię niezbędne pozwolenia.
Jak zwykle impreza ma charakter otwarty więc wszystkich chętnych serdecznie zapraszam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ognisko

A mi po usunięciu spacji przed przeklej i po file wyświetla się taki oto cudo:

"Elektronika, zasilacze i złącza

Elektryka, automatyka i kable

Artykuły mechaniczne i narzędzia
Dolna cz. obudowy wentylowana LDG-A-46"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten drugi link działa - trzeba tylko usunąć OBIE spacje

Mam tak samo ,niestety

Nie wiem czy robię coś źle ale po wejściu na podane przez Ciebie serwery wyświetlają mi się jakieś dziwolągi.

A więc nadejszła chwila na zdjęcia z grilla :P
Zdjęcia wrzuciłem na dwa serwery , zawsze jeden może nie działać , hasło standardowo na mail . Jeśli ktoś posiada bazę adresów to poproszę , tych których już mam , dostaną hasełko a pozostali podawać przez PW lub inną drogą .

Serdeczne podziękowania dla Mata za pomoc w obsłudze fotopstryka ;)

http:// http://www.sendspace.pl /b3e009cda59f0209f3e19ed

http:// przeklej.org/file /W19pGa/Ognisko.24.08.rar

(Usuńcie spację po file)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

> "na pewno" się stęskniłam

Nie mogłem wobec tego wyznania przejść obojętnie :*

Sadyl może Tobie trzeba przylbice od razu gdzieś załatwić? :-P

Ja mam jedną .............tylko czy w herbie Sadyl ,nie trzeba by wpisu

"zakuty łeb"?

Lepiej niech chodzi z kaskiem ochronnym z odchylaną osłonką ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

biedactwo :( a kto Ci rany opatruje?

@Sadyl
Wiedziałam ;p
To tylko taka mała próba prowokacji byś w końcu tu zawitał bo już wiem, że nie "chyba" ale "na pewno" się stęskniłam.
@M_tucha- genialny pomysł :D

Sadyl może Tobie trzeba przylbice od razu gdzieś załatwić? :-P

Znam takie, którym to niestraszne :D

A poważnie (?): limit ocznego farta mam już chyba wyczerpany. Czas zacząć nosić okulary. Najlepiej ze szkła o klasie min. P4 :D

Strach się bać przebywać w zasięgu Twoich ramion :p

się ma.. goić
Ale jakoś jej niespieszno :/ Ale opuchlizna już złazi.

Nota bene - dzisiaj o mały włos, w prawie identyczny sposób nie załatwiłem sobie drugiego oka. tzn.. nie od sztućców ogniskowych ino od wieszaka zrobionego z drutu. Tym razem drut uległ i wziął się wygł, nie czyniąc większych szkód na moim wizerunku :D

A jak rana Twa kłuta się ma?

> ale za Sadylem to już chyba się stęskniłam.

@letni_a: ażem sie zapłonił :)

Ad meritum: żyję, póki co.
Ino czasu na foruma nie staje. No.. może ciutka dzisiaj :)

Anty- jeżeli na kimś mi zależy to będę z taką osobą rozmawiała tyle ile potrzeba :)
Lubię problem rozkładać na czynniki pierwsze i zawsze drążyć co było przyczyną czegoś złego w związku. Chyba nie jestem większością bo zawsze przyczyny szukałam najpierw u siebie dopiero później u tej drugiej osoby. Choć trzeba przyznać, że postawa "wina leży zawsze po drugiej stronie" jest znacznie wygodniejsza. Czasem warto również powiedzieć "przepraszam"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A wiecie ze... dzis bylam tam gdzie bylo nasze ognisko i chyba ktos zgapil nasz pomysl bo pieknie sie palilo i bylo ok 10-15 osob....

Różnicom "międzypłciowym" nie zaprzeczam, a jedynie temu że przekładają się one w ten sposób na komunikację, że staje się ona niemożliwa. I uważam że szkodliwe dla wszystkich jest gdy ktoś w ten sposób (powołując się na płeć) ucina rozmowę. Jednocześnie stwarzając wrażenie że wynika to z braku możliwości intelektualnych drugiej strony.

Świat byłby dużo lepszy gdyby ludzie ze sobą rozmawiali - szczerze i dużo. A zasłanianie się płcią wstrzymuje się rozwój osobisty i wzajemne zrozumienie po obu stronach. Bo niestety większość osób nie myśli tak jak Ty, Nika - większość wcale nie myśli, uznając że nie musi, bo wina leży zawsze po drugiej stronie.

Jestem przekonana o różnicach międzypłciowych :) podział na introwertyków i ekstrawertyków to jedno, wśród nich można jednak odnaleźć różnice w reakcjach ze względu właśnie na płeć.

Zaakceptować siebie i innych, to jest sukces :)
Ja uwielbiam w mężczyznach "wieczne dzieci" ekscytowanie się nowinkami, rywalizację, szczerość do bólu i to poczucie humoru, które niektórzy uważają za przegięcie.

Nie wypieram się tego, że my kobiety mamy swoje humory, nie wiemy jak wytłumaczyć o co nam chodzi "bo lepiej nie tłumaczyć" bo się wyda, że same nie wiemy :) albo też te nasze sztuczki, których się początkowo wypieramy ale po przeanalizowaniu rozmowy już nie jesteśmy taki pewne czy ich nie używaliśmy.

Obiektywizm tego się uczę. Cieszę sie, że pracuję z mężczyzną bo oboje dostrzegamy u siebie odmienne zachowania... on uważa, że moje reakcje są złe bądź niepotrzebne, ja uważam, że jego. Po jakimś czasie oczywiście dostrzegam, że w tym co mówił miał rację i on podobnie widzi, na to co wcześniej nie zwracał uwagi a ja mówiłam to od początku. Na szczęście jesteśmy na tyle uczciwi, żeby przyznać rację drugiej osobie, a nie twardo stać na swoim bo błąd to skaza nie do odratowania.

Zwracamy uwagę na zupełnie inne rzeczy, Jurekdz zgadzam sie z Tobą, że jesteśmy tak skonstruowani, żeby sie uzupełniać. Jedyne w co nie wierzę to w feminizm i inne cuda :) Aby pokochać kogoś musimy pokochać siebie. :) a akceptacja to poczatek do sukcesu, bo nie oszukujmy się "ja go zmienię" bo ten cud się nie dokona.

Lubię ten tekst : Mężczyzna uważa, że po ślubie kobieta się nie zmieni, a kobieta uważa, że po ślubie mężczyzna się zmieni" Jeżeli ktoś tak uważa, to musze Was zranić... tak się nie stanie. Zaakceptujecie swoich partnerów, a macie większe szanse na szczęście :D

Jolka trafiła ...Letnia nie martw się przeżyje jeszcze trochę :D Praca ,Praca,praca i sporo obowiazków po :D i na kajaki jeszcze sie niebawem wybieram i działka ,przeprowadzka... za dużo wolnego miałem :D a mało czasu na ogarniecie :D Ognisko spoko chodz troche ziewałęm ze zmęczenia :D kaca nie miałem :D Skargi na priv :P :D

Inne tematy z forum

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Swing party (28 odpowiedzi)

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...