obsługa średnia, Pani jest raczej z tych nie miłych w pełni.potrzebowałam porady okulistycznej więc zadzwonilam w celu umowinia sie na wizytę, czekałam 2 dni...no ale jak sie okazało na miejscu nie ma lekarza Okulisty tylko jest optomerysta szkoda ze nikt podczas rozmowy tel mi tego nie powiedzial, ale ok wiec polecono mi i teraz uwaga LEK.MED DOROTĘ POFELSKĄ ktora przyjmuję na 10 lutego 4 i ok poczekalam 2 dni.....mam wadę ok +2 dioptri wiec potzrebuję przed badaniami aby były dokladniejsze zakropelkowania ich czymś tam aby powiekszyć zrenice...wiec powiedzialam Jej ze to jest konieczne bo moj lekarz tak zalecił....Pani Pofelska nic nie mowiac posadzila mnie na 1 fotel i dokonala pomiaru na 1 urządzeniu (to z domkiem)iiiii KONIEC:) 60 zl ubyło z mojej kieszeni i nie wiem jaka mam wadę czy się skorygowała czy tez nie....no takze 60 ZŁ ZA 4 MINUTY.....pierwszy raz czegos takiego doświadczylam....TAKZE UWAGA NA LEK.MED DOROTĘ POFELSKĄ....aa kiedy wyszlam z gabinetu pani nie raczyla nawet odpowiedziec dowidzenia tylko od razu podeszla do starszej pani ktorej wciskano 2 pary okluarow.....no takze mnie olano a biedna babcie naciagnieto na 2 pary okularów...myśle ze na tym zeruja