Fachowiec na szóstkę (1) Robota wykonana idealnie. Nie mam żadnych zarzutów i same pozytywy. Polecam. Ania Okna pcv (1) Jakiś czas temu kupiłam okna PCV, które wymieniane były w całym mieszaniu.... Dominika Obsługa wysokiej klasy (1) Profesjonalizm w najlepszym wydaniu. Solidny i wytrwaly we wszelkich... Iwa
okna (1) Sympatyczna mila obsluga, dobre fachowe doradztwo, szybki termin realizacji... Jaroslaw KIK -konkurencyjna i rzetelna firma (1) Pod koniec ubiegłego roku popsuło mi się okno w salonie, ponieważ aura za... Agnieszka Roleta (1) Zamówione rolety spełniają moje oczekiwania materiał wydaje się dobrej... Jasiu Profesjonalna naprawa okien (1) Sprawnie i profesjonalnie wykonana naprawa. Szybka realizacja zlecenia.... Marcin mocno średnio (2) Słaby kontakt z właścicielami, przerzucają się między sobą odpowiedzialnością... klient Pomyłka (1) Pan idzie chyba na ilość. Nie czyści miejsc gdzie wymienia uszczelki. Nie... wojciech Generalnie polecam (1) Okna zamówiłem niecałe 3 lata temu, termin realizacji i cena przystępna;... Darek Bardzo zła jakość usług (1) Okna nieszczelne, brak terminowości, całkowite ignorowanie zgłoszonych... Adam Z Polecam (1) Godny polecenia salon. szybko i konkretnie. w związku, że zamawiałem okna po... Marek Profesjonalnie (1) Podejscie firmy oceniam bardzo profesjonalnie. Calosc tematu montazu okien... Michal okna i drzwi (1) bardzo dobra jakość towaru. okna i drzwi solidne i ciepłe. obsługa bardzo... rodzinka Okna (4) Nie polecam tej firmy ... 0 kontaktu z klientem, cały czas sie musiałam... Joanna Okna dla naiwnych (1) Do momentu zakupu wszystko OK. Pózniej jak w horrorze. Regulacja bramy... mk Wymiana okien Sopot (1) Polecam usługi ekipy pana Romana. Perfekcja w montażu, świetna jakość usług,... Mirosław NIE POLECAM!!! (1) Zdecydowana katastrofa, fatalny montaz, przecieki, bezczelni montazysci,... Rygier Profesjonalizm na najwyższym poziomie - serdecznie polecam. (1) Bardzo profesjonalne, eleganckie pro - klienckie podejście na każdym etapie... Jan Niepoważna firma (1) Chciałem wymienić uszczelki i wyregulować okna w mieszkaniu. Wziąłem poprawkę... oszukany