Toyota Yaris (1) Sprawdzenie samochodu Toyota Yaris z roku 2007 przed zakupem, a przy okazji... Bogdan Pełen profesjonalizm (1) Skorzystałem z usług firmy PHU Stefański. Szybko, tanio i bezpiecznie. Na... Stanisław A. Zdecydowanie najlepsza stacja na jakiej bywam (1) Dwa lata z rzędu robię tutaj badania okresowe auta i jestem zadowolony.... Piotr
Pozytywnie (1) Świetna stacja:) Dziękuje za pomoc i pyszną kawę! Magda Polecam- jestem jak najbardziej na tak!!! (1) Przede wszystkim fachowe i rzetelne podejście do klienta, co w dzisiejszych... Michał Polecam (1) Pan Stefański sprawdził auto przed zakupem i ustawił geometrie. Jestem do... Bartosz R. Serdecznie polecam! :) (1) Mieszkam w Gdańsku Osowa i znajomi powiedzieli, iż przy ulicy Nowy Świat 22 b... Beata Polecam (1) Bardzo miła obsługa, szybka realizacja. Polecam :) Kamila ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! (1) Pan Stefański ustawiał zbieżność kół w moim samochodzie Scoda Roomster, w... TNS Sp. z o.o. Polecam (1) Byłam na przeglądzie technicznym Pan mi wszystko wytłumaczył i jeszcze... Katarzyna Jarek - opinia (1) Byłem dzisiaj na tej stacji diagnostycznej na przeglądzie rejestracyjnym.... Jarek