Okrycie wierzchnie do sukni

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Proszę o radę :) Mam suknię z odkrytymi plecami, przód zakryty, dół z muślinu i zastanawiam się jakie okrycie wierzchnie by pasowało. Krawcowa odradza bolerka i koronkowe okrycia, bo zwyczajnie nie pasują. Ślub bierzemy w maju, więc np. futerko raczej odpada bo będzie za ciepło, z drugiej strony na zwiewny szal może być za zimno. Może zatem ramoneska?
Poraździe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja koleżanka miała suknię w stylu podobnym do Twojego i ślub w kwietniu. I ten sam dylemat :) Wybrała etolę, czyli krój szala, ale materiał jak futerko :) Zakrywała jej całe plecy, ale nie pociła się bo w pachach był "przewiew" ;-) Wyglądała ślicznie. Kupiła też zwykły zwiewny szal, ale zdjęła go po 10 minutach, bo było jej za zimno.

Alternatywą mógłby być jakiś elegancki sweterek w kolorze sukni, ale nie wiem, czy nie wyglądałby zbyt pospolicie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może te propozycje przypadną Ci do gustu? :) https://ubierzsie.com/okrycia-wierzchnie---przeglad-oferty-na-biezacy-sezon.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!