Okulary Vision express

Muszę kupić okulary i podobno w vision express bywają promocję -druga para gratis. Obecnie nie ma takiej promocji ,ale może ktoś z was pracuje w tym salonie i wie kiedy jest szansa na tą promocję.
Dzięki za wszelkie informację.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Okulary Vision express

Jeśli chodzi o Vision, to okulary objęte promocją bywają bardzo słabej jakości. Skorzystałam raz i tak się zraziłam, że więcej nie kupię u nich żadnych okularów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie lubię vision, obsługa kiepska, a jak pomyślę sobie na ilu nosach były te oprawki i ile łap je miętoliło, wyginalo, próbowało ... Omijam vision z daleka. Nawet gdy są promocje.

Poza tym vision jest drogi MEGA. Osobiście mogę polecić optyka na Zaspie, oprawkę ładna, modną kupisz za 200-300 zł i obsługa - pełne skupienie na Tobie. A znajduje się w tych pawilonach koło kościoła bliżej SKM. Koło Alfa centrum, pod PUBem i obok dentysty jest też fajny optyk i ma promocje na wszystkie oprawki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kupiłam okulary w vision express jakieś 3 mc temu-były w promocji (druga para gratis). Póki co jestem zadowolona, są trwałe i przedewszytskim bardzo ładne. Oprawki kupiłam za jakieś 300 zł + najlepsze szkła 199,00 i dostałam kupon na 200zł na drugą parę. Tak wiec wybralałam drugie oprawki w cenie kuponu i do nich najtańsze szkła (też b.dobre) za 99zł.
Łącznie koszt 2 sztuk okularów wyniósł mnie 600zł wiec uważam że to bardzo atrakcyjna cena.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja zawsze robięokulary w optyku w Realu na kołobrzeskiej. Bardzo często mają promocję na -50% na oprawki, nie zapłaciłam nigdy więcej za okulary niż 300zł , mimo szkieł cylindrycznych które są dosyć drogie. A oprawki b. dobrej jakości jak na swoją cenę

Dzięki za informacje ja sprawdzałam we Wrzeszczu i koszt to ok 500zł więc za jedną parę to dość drogo. To moje pierwsze okulary, więc nie mam doświadczenia. Dzięki za inf.

Ja swoje okulary kupiłam w Vision Express i jestem zadowolona. Zapłaciłam niecałe 400zł (w tym lepsze szkła) i dostałam kupon na 99zł i drugą parę miałam gratis. Po kilku miesiącach z mojej winy pękły mi oprawki (uszkodzenie mechaniczne jak doginałam okulary) i wszystko zostało naprawione bezpłatnie choć nie powinno. Do obsługi nie mam zastrzeżeń.

Kiedyś miałam okulary z VE i to był mój najlepszy zakup , ale.... ostatnio niestety juz nie było tak miło, kompletna porażka, okulary źle dobrane i problem ze zrozumieniem osoby, która przeprowadzała badanie i dobór szkieł, niechętnie (delikatnie mówiąc) przyjęła informację o swoim błędzie, na szczęście Kierownik placówki przyjął moją rezygnację z zakupu i tak oto była to moja ostatnia wizyta. Obiecałam sobie, że tam JUŻ NIGDY.

Inne tematy z forum

Jak urozmaicić seks (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

gdzie chodzicie do stomatologa? (18 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

dr Jarosław Nosowicz - neurochirurg - opinie (16 odpowiedzi)

Czy ktoś miał okazję poznać Pana Doktora? Jak wrażenia?