Ola - opinia

Temat dostępny też na forum: Piąty Bieg
Bardzo polecam szkółkę! Zapisując się na kurs szłam z zerowym doświadczeniem i umiejętnościami szczerze nie wierząc, że mogła bym się nauczyć dobrze jeździć. Miałam przyjemność mieć lekcje z instruktorem P.Jarkiem, który jest wymagającym nauczycielem z ogromnym doświadczeniem. Lekcje przebiegały w przemiłej atmosferze, gdyż miałam je z przesympatycznym oraz cierpliwym instruktorem. Na samym początku nie byłam dobrze nastawiona na jazdy, ponieważ obawiałam się prowadzenia auta, lecz dzięki wsparciu P.Jarka oraz jego spokoju i tłumaczeniu krok po kroku wszystkich manewrów przemogłam się i na zajęcia przychodziłam z uśmiechem. Tak, że serdecznie polecam każdemu Piąty Bieg i jeszcze raz dziękuje mojemu instruktorowi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ola - opinia

Absolutnie nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...