Bardzo kompetentna i przyjemna obsługa. (1) Polecam ze względu na bardzo miłą i kompetentną obsługę. Pan Michał jest... Anna Serdecznie polecam, obsługa I liga (1) Mogę jedynie zdecydowanie polecić to biuro, a szczególnie ludzi... Pawlitto opinia (1) Szybka i fachowa obsługa. M. Poleski
Weronika - klientka - opinia (1) Polecam to biuro podróży.Profesjonalna, miła i rzetelna obsługa... Weronika - klientka Iwona - opinia (1) Polecam pośrednictwo wizowe, bardzo miła i rzetelna obsługa, cierpliwa,... Iwona obsługa (1) polecam biuro :) profesjonalna i miła obsługa... szczególne podziękowania dla... Marta Tanie latanie (1) Często latam do Norwegii do pracy. Potrzebuje tanich biletów a w tym biurze... Mateusz tak powinno być (2) Bez kitu! Przez telefon, w ciągu paru minut konkretnie i sympatycznie... Krzysztof Szewczyk NAJLESE BIURO PODRÓŻY JAKIE ZNAM :)) (1) PAN MICHAŁ JEST NIEZASTĄPIONYM PRACOWNIKIEM FIRMY Z KTÓREJ ZA NAMOWĄ... MAŁGOSIA SITARZ Wizy do Rosji - polecam! (1) Dwukrotnie skorzystałem z usług tego biura. Dzięki pomocy biura bez... Zbigniew Polecam!! (1) Przemiła kompetentna obsługa, szczerze wskazuje zarówno zalety jak i wady... Kamyk Wakacje w Egipcie (1) Gorąco polecam! Wspaniały wyjazd, przepiękne miejsce i fantastyczna... Aleksandra _,.-*`*-.,_,.-* W S Z Y S T K O . O K === P O L E C A M . W S Z Y S T K I M _,.-*`*-.,_,.-*`* (1) Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa biura. W szczególności pragnę... Agnieszka Ł-Ch. Szczerze polecam ! (1) Jw, szczególnie Pana Michała, który w bardzo profesjonalny sposób służy... Piotrek Polecam to Biuro!!! (1) Polecam wszystkim to biuro zwłaszcza Pana Michała Grzenia który zawsze służy... Grazyna Polecam biuro Olivia (1) Małe, niepozorne biuro w centrum Gdańska, a wysłało mnie na niezapomniane i... Robson Egipt (1) Biuro godne polecenia,bardzo miła i fachowa obsługa.Zarówno pani Ania i pan... Aga Olivia Forever (1) Od kilku lat korzystam z usług biura tur.Olivia Forever .Bardzo miła i... Halina Szymecka Profesjonalne podejście do klienta, biuro godne polecenia (1) Korzystam po raz kolejny z usług tego biura. Pan Michał zawsze służy pomocą i... Joanna Bardzo przyjazne i pomocne biuro. (1) Bardzo mila i sympatyczna obsluga. Nagla zmiana terminu powrotu nie stanowila... Tomasz