Edyta (1) I co ja mogę jeszcze dodać ?? Dołączam swoją pozytywną opinie do wszystkich... Edyta Paulina i Maciej (1) Z całego serca polecamy On The Rocks Bar. Panowie stworzyli niesamowitą... Paulina Natalia i Mateusz (1) Ocena 6 to zdecydowanie za mało ! Z czysta przyjemnością polecam współpracę... Natalia Ancewicz
On The Rocks Bar - Tych Barmanów warto zapamiętać (1) Pełny profesjonalizm, wysoka kultura osobista, wspaniałe drinki , bardzo... Bogumiła On The Rocks Bar - Polecamy! (1) Bardzo profesjonalna obsługa barmańska, przepyszne drinki, super pokaz... Jakub Rewelacyjny zespół On The Rocks Bar na wesele (1) Razem z mężem polecamy On the Rocks Bar na wesele i nie tylko! Goście bardzo... Agnieszka Niesamowici ludzi, rewelacyjny bar! (1) Na naszym weselu barmani okazali się strzałem w dziesiątkę! Podłączamy się... Magdalena Klasa i profesjonalizm! (1) Panowie klasa, profesjonalizm i doświadczenie na najwyższym poziomie! Super... Elżbieta WOW co za energia!!! (1) Polecam w każdym calu! Pełen profesjonalizm! Super organizacja, super kontakt... Łukasz Pełen Profesjonalizm (1) Barmani profesjonalni elegancko ubrani pełni uśmiechu i indywidualnego... Paulina Kiełtyka Najlepsi! (1) Przesympatyczni, otwarci, profesjonalni, pełni pasji i uśmiechnięci aż do... Klaudia Impreza jak marzenie (1) Dzięki barmanom z On The Rocks Bar nasze wesele stało się niezapomnianą i... Renata Kolorowe drinki (1) Na barmanów natrafiliśmy na jednym z serwisów internetowych. Spodobało nam... Anna Drinki dla wszystkich (1) Skorzystaliśmy z obsługi przez On The Rocks Bar na naszym ślubie. Dzieci... Karol Najlepsze drinki (1) Brakuje słów, żeby opiać jak cudowną pracę na naszy ślubie wykonała firma On... Teresa Świetna sprawa! Świetni barmani! (1) Świetna Sprawa. Szukaliśmy atrakcji na nasze wesele i zdecydowaliśmy się na... Sebastian Świetna obsługa, pełen profesjonalizm (1) Gorąco polecam wszystkim którzy myślą o obsłudze barmańskiej na imprezie.... Grzegorz PEŁNY PROFESONALIZM (1) Profesjonalna firma wysokich lotów! Najlepsi barmani i najlepsze drinki jakie... Anka REWELACJA (1) Co tu dużo mówić: odpowiednie osoby na odpowiednim stanowisku. Obsługa wie... Joanna i Robert Najlepszy bar ever!!! (1) Goście byli zachwyceni barmanem na naszym weselu ! Polecam firmę pana Wojtka... Malgorzata