On The Wok

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, Łużycka 1/3

Monia - opinia (1) Pyszne tajskie zielone curry. Polecam też pad thaia. Monia Michał - opinia (1) Pyszne Tajskie jedzenie polecam Michał Świetne jedzenie, beznadziejna obsługa i dostawa (1) Uwielbiam kuchnie tej knajpy, serio jest rewelacyjna ale szczerze nie polecam... Paweł
Nie polecam (2) Bez smaku, mięso suche. Właściciel niech pouczy się o tajskim jedzeniu albo... Janusz Bardzo smaczne (1) Bardzo szybko podane dania, wyśmienity smak, miła obsługa, nic dodać nic ująć Madzia Super Jedzenie (1) Swietna obsluga super jedzenie Michał Niestety coraz gorzej... (1) Na początku było dobrze, choć ceny do najniższych nie należały. Teraz jest po... Bart Ken Hon łok (1) Rozczarowanie. Jadłem tam 2wa razy. Ten 3ci juz nie zjadłem a 4ego nie... Zielony apad thai Najpyszniejsza tajska knajpa w 3city! (2) Szczerze polecam On The Wok. Jak dla mnie najlepsza restauracja tajska w... Mike Ulubiona knajpa lunchowa w okolicy. (1) Mega smaczne, duże (głodny nie wyjdziesz) i różnorodne potrawy z możliwością... Airstriker Co jest z obsługą przy zamawianiu potraw przez telefon? (1) Kilkukrotnie zamawiałem potrawy na dowóz i za każdym razem, dosłownie za... Tom Najlepsza tajska kuchnia (1) Właśnie wróciliśmy z żona i dziećmi z On the wok w Gdyni i na pewno nie raz... Wojtek Trzebielski na wynos - nie polecam (1) Dzisiaj miałem okazję zamawiać posiłek w tej restauracji za pośrednictwem... kal800 Bar a ceny restauracyjne (1) To tylko bar z plastikowymi pojemnikami i sztućcami bez serwisu, a ceny... Mirek z Gdyni super polecam!!! (1) dobre jedzenie , korzystam z dostawy do domu i jestem bardzo zadowolona... ania Nie polecam (1) Obsługa przez telefon była bardzo miła i jedzenie było na czas, jednak samo... Ewelina Do lekkiego liftingu (1) OK ale bez szału. Ceny w zestawieniu z wielkością dań niby ok ale czy 25 płn... Miś głodny dziś Pysznie!!!! (1) Bardzo smaczne jedzenie, przemiła obsługa i przystępne ceny. Polecam!!! Asia Rewelacja (1) Ciężko znaleźć to miejsce, jak się stoi już przed to widok nie powala, ale... Wojtek