Ona szuka Koleżanki

Ona szuka Koleżanki
Jestem mężatką której mężczyzna często pracuję. Zbliżające lata dodaje mi chęci na to aby wyrwać sie z domu na spacer, basen, siłownię może rolki. Większość kobiet z mojego otoczenia ma dzieci lub nie lubi spędzać aktywnie czasu. Mam 29 lat i mieszkam w południowej części Gdańska. Jeśli masz ochotę sie spotkać to pisz. Panowie nie piszcie do mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koleżanka na wyjścia

Cześć mam na imię Joanna, tez jestem mężatką, jestem starsza od ciebie bo mam 42 lata i też cierpię na ten sam problem - braku towarzystwa na spędzanie aktywnie czasu. Mieszkam również w południowej części Gdańska. Dużo podróżuję, jeżdżę na rowerze, na rolkach też choć dużo słabiej :( Jeżeli chciałbyś pojeździć na rowerze lub wyjść do kina to zapraszam do kontaktu. Mój adres mailowy to : asiula.m1@op.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej jestem Kasia i jeśli masz ochotę z chęcią się mogę spotkać;). Jestem młodsza od Ciebie o 4 lata. Mieszkam z chłopakiem, który dużo pracuje i chętnie poznałabym Cię by móc gdzieś wyjść, na spacer, na rower czy też nawet na rolki choć jeździłam kiepsko mi ten rodzaj sportu wychodzi ( tylko 3 razy jeździłam ;) ) Mój mail: kasik652@wp.pl Jeśli chcesz mnie poznać to napisz;) Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja bym się spotkała na kawę, kino, piwo, spacer, z tym, że mam dzieci, ale podrzucę teściowej:) też gdańsk południe. zosiasamosia1980@wp.pl

Podaj nr tel to zadzwonie

Hej

brawo

bardzo fajnie super ze zgłaszają sie Panie w ten sposob mozna poznaac fajnych ludzi...

hej

mam ten sam problem lat 38 , znajomi sie porozjeżdzali mnie sie tu zostało i co nie ma z kim pójśc do kina na piwko czy wogóle pogadać o babskich sprawach