Ona

Temat dostępny też na forum: Ona (Her)
Opinie do filmu: Ona.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

średni

po przeczytanych recenzjach w gazetach i nagłówkach pt. genialny,spodziewałam się naprawde arcydzieła,tymczasem dostałam po prostu zwykły film o neurotycznym facecie,który dopiero po czasie dojrzewa do prawdziwej miłości..
Niby ok,ale mnie jakoś nie poruszył i na pewno nie na Oskara.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

do końca filmu nie dojrzał do niczego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film beznadziejnie nudny.

Omijajcie ten film szerokim łukiem, na 100% gwarantuje najwyższej jakości nudę. Jeszcze nigdy nie widziałam czegoś podobnie usypiającego. Szkoda pieniędzy i czasu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

...

Film jest naprawdę świetny, ale nie wiem czy do oglądania w kinie wśród pożeraczy popcornu...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam

Bardzo dobry film...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Spike Jonze ok :)

Gra Joaquina Phoenixa mnie nie przekonała. Raz świetnie się wcielił w rolę poszukującego miłości.Tym razem jakoś nie przekonywał do końca. Co do koncepcji filmu to jest rewelacja. Oczywiście chodzi o Boga i duszę bezcielesną. Świetny pomysł. Proszę pomyśleć.
Na pewno warto obejrzeć.Polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Czemu wyznawcy Boga mają ciągle problemy z seksem? "Bóg i dusza bezcielesna" to jakaś dewiacja. Niby to czyściejsza i bardziej wzniosłataka miłość?
Na filmie ta bezcielesna laseczka 614 razy uczyniła go rogaczem a 8,5 tys razy próbowała....
Kochani wyznawcy Bogow - oni stworzyli nas tak, że sex sprawia nam przyjemność. Nie ma prawdziwej miłości bez sexu!. Sex to radość, prawdziwe zespolenie dwóch dusz............. i możliwość rozmnożenia się przy okazji. Bez sexu nawet dzieci nie będzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

rewelacja!

Po prostu rewelacja na wyjście do kina we dwoje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Genialny!

Naprawdę rewelacyjny film pobudzający do refleksji. Serdecznie polecam i dziwią mnie negatywne recenzje.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film o samotności

Siłą tego filmu jest prawda na temat samotności we współczesnym świecie. Mnie ten obraz bardzo poruszył i tak naprawdę nie ukazał Sci-Fi tylko kierunek, w jakim zmierza rozwój technologii.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

film trwa dwie dodziny !!!

co powoduje, że dłużyzny są odczuwalne. Bardzo ciekawy temat i nawet widoczne są próby uatrakcyjnienia przekazu, ale obecność w każdej niemalże scenie Joaquina Phoenixa jest nużąca. Film do obejrzenia, ale czy powinien dostać Oscara? wg mnie - NIE
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Idiotyzm Hollywood w całej krasie

Inteligentny system operacyjny?... Ratunku... System operacyjny to platforma udostępniająca zasoby kompa aplikacjom. Inteligentny to może być co najwyżej jakiś program.
Zakochać się w kompie?! - a, bardzo przepraszam, ale jestem prostym facetem - czy komp ma gdzieś śliską dziurkę? Czy przytula się w nocy i czy dotyka delikatnie dłoni, kiedy prowadzisz samochód? Czy przygotuje koszyk na majówkę i nakarmi Cię jajkiem gotowanym na twardo? - albo truskawkami z cukrem i ze śmietaną ze słoika? I czy da possać cycuszka, kiedy masz prawdziwego doła...
Jestem wychowany na Lemie. SF to moje podwórko. Ale mizdrzenie się wąsatego kolesia do komputera to nie tylko kompletny idiotyzm - jest to po prostu niesmaczne.
Równie dobrze można by zrobić film o tym, jak ktoś próbuje wydupczyć odkurzacz albo posyła kwiaty swojej lodówce, umawia się na randkę z kosiarką do trawy (auuu....) albo próbuje zachować gatunek kopulując z mikrofalówką.
Nie dajmy się zwariować, please....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

do Miłośnika bzdur

Człowieku, ile Ty masz lat? 100 i jesteś już zbyt skostniały, by uruchomić wyobraźnię i zrozumieć intencję , czy 11 i jeszcze nie ogarniasz przekazu reżysera?

ojojoj

I tu właśnie świetny przykład płytkości pojmowania :) Dla jasności, Panie "Prosty_w_odbiorze": ten film ukazuje jak samotność wpływa na percepcję, jak można cierpieć w środku by uciec się do zbliżenia z maszyną, która daje nam to czego potrzebujemy: zrozumienie i czas. A Ty, Panie, ciupciaj dalej odkurzacze i mizdrz się z maszynkami do golenia, przecież każdy ma swoje zboczenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nuda!!!

Nie polecam, ewentualnie dla Scarlett.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

OPINIE, OPINIE

Noż jasny gwint:)))) idę obejrzeć, już rezerwuję czas.

Inne tematy z forum

Dziki (13 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziki . Przeczytaj o filmie.

Silver (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Silver . Przeczytaj o filmie.

Song Sung Blue (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Song Sung Blue . Przeczytaj o filmie.