One Beauty

Solaria

Gdańsk, Wawelska 23

Polecam świetne solarium na 6 !!! (1) Polecam Solarium Dubaj każdemu kto lubi usługę i obsługę na najwyższym... Paulina Godne polecenia (1) Gorąco polecam Solarium Dubaj, Panuje tam przemiła atmosfera, jest przede... Aga Polecam (1) Zdecydowanie polecam :) Lozka bardzo mocne, czyste. Obsluga przemila. Polecam... Pani
Godne polecenia ! ;-) (1) Byłam w solarium Dubaj, chodziłam co drugi dzień przez tydzień i mogę cieszyć... Anita Rewelacja!!! (1) Hybryda na paznokcie, duży wybór kolorów. Profesjonalne wykonanie i super... Ania Przedłużanei rzęs kosmetyka DUBAJ (1) polecam gorąco zabieg przedłużania rzęs, Pani Julia to profesjonalistka.... Jusia Rewelacja! (1) Przyznaję, że jestem bardzo wymagającą klientką, jednak Solarium Dubaj... Madzia Gorąco polecam:) (1) Każdemu kto chce osiągnąć efekt pięknej opalenizny w krótkim czasie w czystym... IWONA polecam!!! (1) Polecam gorąco! Korzystałam kilkakrotnie z solarium. Łóżka super, bardzo... Iwona Jestem na TAK :) (1) Obsługa na najwyższym poziomie, zawsze czysto. Jedno z najlepszych miejsc aby... Maciek Solarium Dubaj (1) Bardzo dobra jakość kosmetyków,szczególnie polecam hybrydowe lakiery do... Patrycja Solarium jak na trójmiasto przystało :) (1) Witam wszystkich czytających opinie sama jestem leń:) ,ale postanowiłam... Paulina Bardzo polecam (1) Jedyne solarium w trójmieście w którym można się opalić :) Wszystko oceniłam... Eliza NAJWYŻSZA JAKOŚĆ W DOBREJ CENIE (1) Kosmetyczkę poleciła mi koleżanka,która zakładała rzęsy w Dubaju postanowiłam... Monika Solarium Dubaj - opinia (2) Witam,gorąco polecam solarium "Dubaj",ponieważ nowo otwarte solarium na... blanka NAJWYŻSZA JAKOŚĆ W PRZYSTĘPNEJ CENIE ! (1) Super solarium. Sympatyczna obsługa, znają się na opalaniu,potrafią doradzić... Kasia Pani Emilia - suoer profesjonalistka! :) (1) Gorąco polecam, przemiła obsługa, byłam pierwszy raz, za kilka dni pójdę... Aga POLECAM GORĄCO (1) POLECAM WSZYSTKIM , KTO CENI SOBIE JAKOŚĆ I EFEKT NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE....... MARZENA