Onijaj Telepizzę w Gdyni

Temat dostępny też na forum: Telepizza
24 kwietnia o godz. 14.14 telefonicznie zamówiłem dużą pizzę z szynką, bekonem i pieczarkami oraz sosem czosnkowym, zaznaczając, że będę płacił kartą kredytową. Gdy przyszedłem do lokalu, by odebrać zamówienie, okazało się, że zamówiona pizza, owszem była, ale bez sosu i szynki, za to z bliżej nieokreślonym salami.
O tym, żeby zapłacić kartą nie było mowy, gdyż jedyny sprawny terminal wziął dostawca rozwożący żywność. Drugiego od dwóch tygodni nie ma i nie wiadomo, kiedy będzie.

Była to pierwsza i ostatnia moja wizyta w tym przybytku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Onijaj Telepizzę w Gdyni

Ja wolę zdecydowanie pizze z Luny koło pogotowia zawsze przywożą ciepłą a nie tak jak w innych pizzeriach nie wiem jak z płatnością kartą o zawsze czy na telefon czy w lokalu gotówką płaciliśmy. Dania też mają dobre.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiekszych problemów nie masz gosciu.
Musi ci sie strasznie nudzic skoro takie stolca opisujesz na trojmiasto.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

gamoń
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wersja pracownika pizzeri : 24 kwietnia o godz. 14.14 zadzwonił jakiś świr , chciał pizze więc ją zrobiliśmy - przyszedl na piechote 10 km zeby zaoszczedzic na dowozie i nie dac napiwku.
Niestety jego karta okazala się kartą PiS - niestety takich kart nie przyjmujemy:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Paulina - opinia (5 odpowiedzi)

W Listopadzie 2022 zakupilismy od dewelopera bliźniaka w inwestycji Villa park. Od 4 miesięcy na...

Ulica Warszawska jak się tam mieszka? (4 odpowiedzi)

Biorę pod uwagę DL jako miejsce do zamieszkania (konkretnie ul. Warszawską). Jesteśmy rodzina z...

AXS Residence (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje prawie w centrum Gdyni. Z ul. Podolskiej spacerem można dojść na gdyńską...