opel Agila 1.2 16V 2000 rok lpg gaz holenderski
Witam ! Moja Agila spisuje się znakomicie , mam ją od roku , jest sprowadzona z Belgi już z instalacją lpg . Musiałem w nią wtopić trochę kasy ,masa uszkodzonych drobnych części , bo jezdziła tym autkiem jakaś brudna , niechlujna Belgijka , śmierdziało kotami ( ILE TO ZABIEGÓW ABY TO WYWABIĆ , ALE DAŁO RADĘ ) OBECNIE autko odwdzięcza się ekonomią spalania w gazie , ma system lubryfikacyjny co powoduje mniejsze zużycie ogólne silnika . Jak narazie jest okay ! powiem że te autko ożyło w moich rękach . Obecnie wygląda super , jak kolega powiedział : że można odbierać w nim poród , uważam że to przesada , lecz po prostu zadbałem aby było czyste i w miarę sprawne technicznie. Moja opinia o tym Aucie jest pozytywna mimo że kupiłem je z wieloma usterkami które usunąłem . Nie jest to auto moich marzeń , bo to była by przesada , kupiłem ją ze względu na dojazd do pracy ok. 60 km w obie strony . No i krótko , mimo strat finansowych aby te auto " GRAŁO " Zaczyna odrabiać pomału swoją oszczędnością , i za tą oszczędność je polubiłem . Auto aucie nierówne ale tak to odczułem , ale jest narazie dobrze a jak będzie coś nie tak zawsze się jakoś zaradzi !! POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZADOWOLONYCH I NIE AGILOWCÓW !!
0
0