Open'er Park: Brodka, The Dumplings, Quebonafide

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Open'er Park to muzyka, kino, teatr, sztuki wizualne, specjalnie przygotowana strefa parkowa, plaża i wiele innych aktywności, tworzące niepowtarzalne miejsce kultury, relaksu, emocji i wrażeń. Na kilka niezapomnianych tygodni Park Kolibki zmieni się w magiczną przestrzeń, którą wypełni muzyka i sztuka świetnych artystów. Już dziś ogłaszamy pierwszych z nich.Open'er Park line-up15 lipca - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka cena za bilet? To artyści z letniej sceny "Lata z radiem". Koncert za darmo.

Bardzo drogie bilety jak na koncert 1 wykonawcy. Na openera płaciłem 170 zł. gdzie wykonawców było jednego wieczoru kilku.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 12

Sam jesteś lato z radiem. Wybrzydzasz. Fajna polska muza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czekam prawie dwa lata na przeniesiony koncert na stadionie Podsiadły a teraz 3 dni pod rzad w Gdyni bedzie grał?WTF?!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uznaj iż Ty czekasz na koncert, a to będą tylko 'występiki'.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jaki kraj tacy "artyści" i koncerty

Dno
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pamiętajcie aby uprzedzić swoich gości żeby sprzątali

po sobie śmieci, butelki itd. itp. Co roku jest ten sam problem w Orłowie i Kolibkach. Hałas tak okolicznym mieszkańcom nie przeszkadza jak właśnie imprezowicze śmiecący gdzie popadnie. Potrzeby fizjologiczne również mogliby załatwiać w toaletach lub Toi Toy'ach.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie masz szczepienia nie wejdziesz.... może i dobrze zaoszczędzę
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

COVID jak się okazuje jest straszną chorobą

Ja nie miałem pojęcia jakie spustoszenie COVID spowodował w głowach "naszych" artystów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Matko. Ale poziom. Co się stało z tą marką?

Niegdyś rockowi i klubowi giganci, a dzisiaj... hip hop rządzi.

żenada
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko sod, mod, dri.

Przy dziewczynie jeszcze gbh, ksu, bgk.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W takim miejscu Opener?!!!

Jak można w takim miejscu zorganizować festiwal?
Korki na 100% i zagłuszanie ludziom spokoju w mieście !!!!!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tam to chyba tylko dzikom bedzie przeszkadzało....juz bez przesady.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

wyobraź sobie że w Orłowie i Kolibkach mnóstwo ludzi mieszka. A nagłośnienie takich koncertów jest takie że w promieniu kilku kilometrów słychać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawiałow i Podsiadło......kotletowi "artysci".
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skandaliczny wybór miejsca.

Ryk decybeli rozniesie się na całą zatokę, w innych miejscach tez jest puszczana muzyka - będzie kakofonia, a gdzie warunki dla nie marginalnej grupy chętnych zaznania spokoju i posłuchania przede wszystkim szumu fal w nadmorskim, pięknym plenerze? Napiętnowania godna decyzja Władz Miasta Gdyni !!! Mieszkańcy mieli by argumenty zupełnie formalne aby protestować skutecznie - pomiar natężenia hałasu szczególnie po 22:00 byłby tu argumentem koronnym!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wieczne narzekanie, nie potraficie z niczego się cieszyć tylko wylewać jad w sieci
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Dwa bilety na Sobotę 24 lipca?

Hej! Odkupię dwa bilety na jutro (sobota)
Proszę o info na maila: juliamarkiewicz92@wp.pl

Rozczarowanie

Pomysł sam w sobie bardzo fajny. Ceny faktycznie bardzo wysokie. Jedzenie drogie i brak trzymanej jakości. Jadałem pod biurowcami i smakowało i to bardzo, tu wielkie rozczarowanie, ale tak to bywa gdy zastępujemy się pracownikami...Widok i jakość zniechęca... Nawet nie ma po co wracać, ehh...

UWAGA bilety dla małych dzieci!!!

Mała przestroga, może mój błąd i powinienem od razu to sprawdzić. Sytuacja wyglądała tak że kupiłem bilet dla siebie i żony, a tutaj zonk, okazuje się że 4-letnie dziecko kasują w pełnym wymiarze. Na szczęście udało się dokupić brakujący bilet. Byłem na wielu koncertach, nawet ostatnio w Jarocinie na festiwalu, dzieci do 9 lat za darmo. To samo letnia seria koncertów na Placu Zebrań Ludowych do lat 6.

Gdynia znana jest z wielkiej chytrości i nacisku na kasę. Zobaczcie chociażby ceny za parkingi,
których i tak jest za mało-ale kosztują za dużo. Szczególnie na polnych drogach w Orłowie. WSTYD!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dla mnie za mało artyzmu u tych artystów

Jeśli już to tylko PRO8L3M