Operat szacunkowy do mieszkania
Przed wybraniem usług firmy LOCUS dzwoniłem do około 7 innych rzeczoznawców (niektórzy nie odbierali telefonów). Pan Wiesław Siluk z LOCUSa zaproponował mi najniższą cenę.
Od początku był bardzo uprzejmy. Nie unikał z nami kontaktu i dzwonił w celu wyjaśnienia czegoś lub poinformowania o czymś.
Np. po wizycie Pana Wiesława w mieszkaniu, który chcemy zakupić, otrzymaliśmy od niego telefon z informacją, że zakończył wizje, poinformował o jej przebiegu i umówił się na odbiór dokumentów.
Dodatkowo, po wizji Pana Wiesława, sprzedający skontaktowali się z nami mailowo w kilku sprawach m.in. napisali:
"
Czwartkowe spotkanie z rzeczoznawca:
Wszystko zostalo dokladnie przebadane i sprawdzowe.
Bardzo kompetentny rzeczoznawca (nasze subiektywne wrazenie)
"
Podczas odbioru operatu szacunkowego zostałem poinformowany o jego treści - najważniejsze informacje/dane zostały mi przedstawione i wytłumaczone.
Podsumowując, jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy LOCUS. : )
Od początku był bardzo uprzejmy. Nie unikał z nami kontaktu i dzwonił w celu wyjaśnienia czegoś lub poinformowania o czymś.
Np. po wizycie Pana Wiesława w mieszkaniu, który chcemy zakupić, otrzymaliśmy od niego telefon z informacją, że zakończył wizje, poinformował o jej przebiegu i umówił się na odbiór dokumentów.
Dodatkowo, po wizji Pana Wiesława, sprzedający skontaktowali się z nami mailowo w kilku sprawach m.in. napisali:
"
Czwartkowe spotkanie z rzeczoznawca:
Wszystko zostalo dokladnie przebadane i sprawdzowe.
Bardzo kompetentny rzeczoznawca (nasze subiektywne wrazenie)
"
Podczas odbioru operatu szacunkowego zostałem poinformowany o jego treści - najważniejsze informacje/dane zostały mi przedstawione i wytłumaczone.
Podsumowując, jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy LOCUS. : )