Opieka lekarska w BOJANIE

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Proszę o opinie o lekarzach z naszej pięknej wsi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opieka lekarska w BOJANIE

zależy czy chodzi o stara przychodnie czy o nową??????? polecam pediatre dr.Pietkun w sumie wszystkich przyjmuje i na wizyty domowe chetnie przyjezdza,a ginekolog dr. Letkiewicz-super kobieta wszystko na usg pokarze wytłumaczy miła zyczliwa potrafi doradzić ,a dentysta nie pamietam nazwiska ale Pan jeden przyjmuje chyba na kase chorych i ma podejście do dzieci i dorosłych miły i sympatyczny więcej nie znam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety, podstawowa opieka lekarska w Bojanie jest bardzo daleka od doskonałości, mieszkam w Bojanie od wielu lat, ale nie ufam lekarzom , mam przykre doświadczenia, nie chcę operować nazwiskami, ale proszę nie ryzykuj tutaj zdrowia dzieci. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mam takie same zdanie na temat tej przychodni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powiem tak poważnie - to wolę z dzieckiem prywatnie do gdyni,
zwykłe przeziębienie tutaj. Wolę również nie operować nazwiskami - ale jedno jest pewne za pieniądze masz wiele informacji, z książeczki aby odbębnić i na razie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Betonowy płot przy S6 (4 odpowiedzi)

Cześć, czy mieszka tutaj ktoś kto ma betonowy płot w celu redukcji hałasu od drogi S6 i nie...

Zaklęta nora (3 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł poszukiwania nieruchomości na ul. Kruszyńskiego to niech się...

Ogrzewanie gazem (65 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...