Opieka lekarska w Koleczkowie

Witam, mam pytanie odnośnie opieki lekarskiej dla mieszkańców Koleczkowa. Niedługo się tu przeprowadzamy i zupełnie nie wiem, czy istnieje przychodnia na miejscu w Koleczkowie (nie znalazłam żadnej informacji w Internecie), czy trzeba dojeżdżać do Kielna, czy może do Bojana? Czy przyjmują tam kompetentni lekarze? Chodzi mi o internistę, pediatrę i ginekologa-położnika. Kto ma dobrą opinię, kogo polecacie? Czy może lepiej zapisać się do przychodni w Osowie, choć jak na razie nie wiem czy to możliwe ze względu na rejonizację lub brak rejonizacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opieka lekarska w Koleczkowie

W Koleczkowie nie ma przychodni. W Kilenie dosyć słabo z personelem. Co prawda p. Pietkun jest ok ale mimo że jest pediatrą przyjmuje też dorosłych więc zawsze jest tam tłok. Jest też przychodnia w Bojanie i tą polecam - przynajmniej jesli chodzi o panie ginekolog. Rejonizacji nie ma więc można się zapisać gdzie się chce.

Re: Opieka lekarska w Koleczkowie

Ponawiam prośbę o opinie dotyczące lekarzy w Kielnie i okolicach.

Inne tematy z forum

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...