Chciałbym podziękować tej szkole za współpracę, sala dobrze wyposażona w pomoce naukowe itp. Obsługa w biurze bardzo miła, a nauka teorii też w porządku. Ale trzeba przejść do najważniejszego czyli samej nauki jazdy, moim instruktorem był pan Łukasz Chwesiuk. Jestem w 100% zadowolony, bardzo duży profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego kursanta, bardzo pogodny człowiek który sprawia że ta nauka jest czystą przyjemnością. Polecam osobą które są pewne tego czego chcą, bo z Panem Łukaszem szybko osiągną sukces. Nie ma sytuacji stresowych a każde błędy są duszone w zalążku co dobrze wpływa na uzyskanie pozytywnego wyniku egzaminu ;) Zdałem egzamin za 2gim razem, niestety ten pierwszy tylko i wyłącznie z mojej winy. Podczas egzaminów w ruchu miejskim nic nie było mi obce ponieważ wszystkie te trasy przemierzałem z Panem Łukaszem! Warto również wspomnieć coś na temat wymian które nie mają miejsca w innych szkołach, 2 godziny jeździ się z innym instruktorem by przyzwyczaić się do innego samochodu i innej osoby jest to jak najbardziej na + !
Polecam wszystkim którzy chcą osiągnąć sukces ;)