W tym roku wykańczałam mieszkanie zakupione w Gdańsku. Ze względu na fakt, że zamieszkuję w Poznaniu, musiałam znaleźć fachową firmę wykończeniową, której mogłabym powierzyć kompleksowe zlecenie bez konieczności ciągłego nadzoru. Słysząc opowiadania znajomych o problemach jakie mieli przy tego rodzaju aktywnościach obawiałam się tego co może mnie czekać. Okazało się, że zupełnie niepotrzebnie bo udało mi się znaleźć fachową firmę Pana Piotra Bonina, która wykończyła moje mieszkanie. W trakcie współpracy mogłam liczyć na profesjonalne doradztwo, proponowanie ciekawych rozwiązań, pomoc w wyborze materialów. To co istotne - nie musiałam w ogóle jeździć po hurtowniach i zwozić wszystkich materiałów bo to również załatwiała firma Bonin. W trakcie trwania całego zlecenia zaledwie 3 razy byłam w mieszkaniu, a efekty prac jest znakomity. Firma zadbała o wysoką jakość wykończenia i dopracowała każdy szczegół, wszystko wg wcześniejszych ustaleń i terminowo. Zdecydowanie można polegać na Panu Piotrze. Mimo, że cena jest wyższa od tych często oferowanych ogólnie na rynku to polecam z czystym sumieniem, bo w zamian otrzymuje sie wysoką jakość i komfort współpracy.