Opinia o gimnazjum

Polecam bardzo serdecznie. Niedawno ukonczyłam tę szkolę i jestem bardzo zadowolona. Poziom nauczania na bardzo wysokim poziomie. Pani J.P od biologii, Pani G.D od polskiego były moimi ulubionymi nauczycielkami mimo, że były bardzo wymagające :) Pan M.B od wosu też jest bardzo dobrym nauczycielem mimo że bardzo dużo wymaga, żeby coś powiedzieć należy podnieść rękę ale w klasie panuje przez to porządek i cisza, za rozmowy na lekcji wysyła do kąta. Nie przepradam jedynie za Panem J.W od informatyki ponieważ dużo wymaga, na lekcjach jak się czegoś nie rozumie mówi, że to tłumaczył i że nie podejdzie wyjasnic o co chodzi bo mu się nie chce wstawać. Pani od chemii D.M. jest lekko irytująca, ponieważ nie pozwala wyrazić własnego zdania. J.Angielski w zależności od tego jaki nauczyciel uczy, bardzo często zmieniają się nauczyciele ale ogółem oceniam poziom jako dobry. W szkole dużo się dzieje: wyremontowali toalety (szkoda tylko, że rzadko tam bywa papier i mydło i drzwi sie nie zamykają przez popsute zamki), kupili kanapy na korytarz, wymienili podloge na korytarzu. Dużym plusem szkoly jest obiekt sportowy: sala gimnastyczna duża i mała, sala z materacami do judo, basen 25 metrowy ogolnie w stanie dobrym (minus panie szafniarki które o wszystko sie czepiaja i brudy do wody wrzucaja) i trenerzy klas pływackich nie są wyrozumiali i nie potrafia rozmawiac z zawodnikami. Wiadomo, jak każda szkola ma wiele plusow i wiele minusow ale bardzo polecam tę szkołę wszystkim :). Pozdrawiam. Absolwentka tej szkoły.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Opinia o gimnazjum

Tak absolwentka. Coś mi się wierzyć nie chce... reklama szkoły normalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0